Tårevædede sidste ord: Peter Belli sender hilsen til fans

09/06/2023 19:11

|

Redaktionen

Foto: Camilla Rønde/Ritzau Scanpix
Sådan lyder de sidste ord til de trofaste fans, fra den afdøde musiker.

Mest læste i dag

Den danske underholdningsbranche blev hårdt ramt i dag.

Den danske musiker Peter Belli er afgået ved døden, i en alder af 79 år.

Nyheden blev selv bragt af Peters pladeselskab, Target, i en pressemeddelelse.

‘Der er med stor sorg vi må meddele, at vores elskede mand, pappa, dadi og svigerfar, Peter Belli er gået bort. Efter længere tids sygdom er han den 8. juni 2023 sovet stille ind med de nærmeste omkring sig,’ stod der i pressemeddelelsen.

Døden kom efter et længere sygdomsforløb, og sangeren gav derfor ikke meget lyd fra sig den seneste tid. Familien udtaler samtidig, at de ønsker ro efter dødsfaldet.

Men den 15. april kom der dog lyd fra ‘Ulven Peter’-sangeren, da han delte et opslag fra hans offentlige Facebook-side.

Her fortalte folkesangeren, at han og konen June havde det godt, og nød livet.

‘Kære venner. Først og fremmest, tusind tak fordi I stadig følger mig her på Facebook. Jeg er ikke så ofte på, og jeg kan se, at jeg har fået rigtig mange private beskeder fra jer alle. Mange spørgsmål går på hvordan June og jeg har det. Jeg kan fortælle, at vi har det godt, og nyder livet,’ skrev Belli, og forklarede at han til trods for ikke at være særlig aktiv på sociale medier, satte pris på fansenes beskeder.

‘Der vil komme et opslag fra mig i ny og næ, når jeg har noget at fortælle. Men de rigtig mange private beskeder kan jeg desværre ikke besvare, men I er meget velkommen til at kommentere på mine opslag, det sætter jeg pris på. Alt det bedste til jer alle’ slutter musikeren af.

Tak for sangene, Peter.