Sønderjysk ægtepar vandt 1 million i Lotto: Hvad datteren fik, vil få dig til at tabe kæben

27/02/2024 16:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Datteren brød sammen af glæde over den flotte gave.

Mest læste i dag

Et ældre ægtepar fra Sønderjylland var ikke i tvivl om, hvem der skulle have glæde af deres nyligt vundne Lotto-million fra Millionærchancen, som de annoncerede i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

"Det føles virkelig som ren luksus at vinde sådan et beløb. Vi har det jo ret godt, og vores datter er netop flyttet ind i sit nye hus, så vi tænkte, at vi ville forkæle hende med nogle fine ting til hjemmet," siger den ældre mand fra Sønderjylland, som blev overrasket over pludselig at se en ekstra million kroner på bankkontoen lige op til jul.

"Vi ejede to biler og havde udlånt den ene til vores datter. Da hun kom for at returnere den, fortalte vi hende, at hun bare kunne beholde den. Hun blev så rørt over det, at hun brød ud i tårer af glæde," deler manden, som indrømmer, at både han og hans kone blev lidt rørte af situationen.

"Det giver os en stor glæde at kunne give videre til vores barn. Hun fik også lidt ekstra julegaver. Hun er nok ret tilfreds med den million, selvom det ikke var hende, der vandt den. Selv når børnene er blevet voksne, er det stadig en fornøjelse at se dem åbne gaver. De vil altid være vores børn," fortæller han.

Indtil videre har parret ikke nogen specifikke planer om at bruge penge fra gevinsten på sig selv.

"Men, det er da rart at have vundet sådan en sum penge. Det er virkelig dejligt," siger han med en typisk sønderjysk afdæmpethed.