Snød Nettos ungarbejdere med "nyt trick": Det førte til en bandlysning

20/10/2023 10:53

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
To drenge er blevet bandlyst fra Netto efter at have snydt sig til 100 kakaodrikke til 8 kroner per styk.

Mest læste i dag

I løbet af den forrige uge har danskere i hele landet haft chancen for at opnå betydelige besparelser hos Netto. En af de tilbud, der har fanget folks opmærksomhed, involverede Chocomel kakaodrik, som blev solgt til kun 8 kroner som en del af 'ugens prishug'. Dette repræsenterede en besparelse på hele 11,95 kroner.

Foto: Tilbudsaviseronline.dk

Ligesom med mange andre tilbud, var der dog en begrænsning på, hvor mange Chocomel kakaodrik man kunne købe til denne pris. Kunder blev begrænset til seks styk hver. Efter dette antal skulle man egentlig betale den almindelige stykpris. Ikke desto mindre har to unge drenge tilsyneladende fundet en måde at omgå denne begrænsning på, og de har delt deres "nye trick" på TikTok.

I en af de videoer, som drengene har delt på TikTok, kan man se dem starte med at købe seks styk hver. Efter at have betalt for disse varer, går de ud til deres bil med dem. Kort tid senere vender de tilbage for at købe yderligere seks styk hver.

Dette trick gentager de, indtil deres bil er fyldt op - bogstaveligt talt. Ifølge deres venner formåede de at købe cirka 100 kakaodrikke til tilbudsprisen på 8 kroner.

Efter at videoerne og den efterfølgende opmærksomhed blev opdaget, indså Netto, at de var blevet snydt af de to venner. Som følge heraf valgte butikskæden at udelukke dem.

Drengene forsvarer dog deres "trick" ved at påpege, at tilbudsskiltet i butikken kun angav en begrænsning på seks styk uden specifikationer om, hvornår man måtte købe yderligere seks.