Rema 1000-skilt tiltrækker opmærksomhed

06/10/2023 12:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Et særligt skilt er på de lokales læber.

Mest læste i dag

Et skilt for Rema 1000 i Struer har nu fanget opmærksomheden fra lokalbefolkningen.

Rema 1000 har været i medierne på det seneste på grund af deres overtagelse af flere Aldi-butikker, men denne gang er det et særligt skilt, der har tiltrukket opmærksomhed fra Dagbladet Holstebro-Struer.

Med et skilt, der meddeler "Rema 1000 bygger en ny dagligvarebutik," er det tydeligt, at Rema 1000 er dedikeret til at bringe nyt handelsliv til området.

Den velkendte dagligvarekæde, Rema 1000, har for nylig annonceret deres næste skridt inden for den danske detailhandel, ved at planlægge opførelsen af en ny butik i Struer.

Denne spændende beslutning kommer som en naturlig konsekvens efter, at Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen godkendte Rema 1000's køb af hele 113 Aldi-butikker i hele Danmark den 30. august.

Handelsaftalen mellem de to store kæder blev offentliggjort i december sidste år, og efter en nøje undersøgelse fra konkurrencemyndighederne er vejen nu banet for Rema 1000's planer i Struer.

Den nye butik vil blive opført på en imponerende grund på over 10.000 kvadratmeter langs Holstebrovej og vil utvivlsomt tilføre området en ny dynamik.

For øjeblikket driver Rema 1000 en butik i lejede lokaler på Vestergade i Struer, og det forbliver endnu uklart, hvad der vil ske med den eksisterende butik og Aldi-butikken på Holstebrovej 21, som nu også ejes af Rema 1000.

Selvom den præcise åbningsdato for den nye butik stadig er ukendt, kan Struer-borgerne se frem til en spændende tilføjelse til deres indkøbsmuligheder i nær fremtid.