Produktet kunne findes i Meny og 7-Eleven: Nu er dansk selskab konkurs

06/10/2023 19:22

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Eventyret er slut.

Mest læste i dag

Snackproducenten Feel Good Company, der tidligere lancerede den danske snack Ration i samarbejde med diætister og atleter, har desværre erklæret sig konkurs. Ration-snacken var tilgængelig i en række butikker, herunder Coop, 7-Eleven, Meny og Q8, men virksomheden har nu stillet sig under konkursbehandling, som rapporteret af B.T.

Konkursbegæringen blev indgivet af selskabets ledelse, og administrerende direktør Jesper Schmith Kampmann peger på gæld til Skat, Vækstfonden og en leverandør som årsager til konkursen. Tidligere havde direktøren udtalt over for Finans, at virksomheden havde "styr på det," men gælden til Skat blev uoverkommelig.

Ifølge Jesper Schmith Kampmann er det "totalt angstprovokerende," at situationen er nået dertil. Han havde arbejdet i syv år og ofret meget for projektet, men nogle gange er omstændighederne simpelthen uforudsigelige.

Direktøren håber nu at opkøbe nogle af virksomhedens aktiver fra konkursboet og har allerede afgivet et bud på visse dele af virksomheden for at redde Ration-snackbarene.

Desværre ser fremtiden dyster ud for snackvirksomheden. Selskabet har aldrig opnået overskud, og sidste år rapporterede en tab på 1,5 millioner kroner efter skat.

Feel Good Company blev grundlagt i 2016 og havde udvidet sin tilstedeværelse ud over Danmark til lande som Sverige, Island, Schweiz, Spanien og Grækenland. Udover Ration har direktør Jesper Schmith Kampmann også været involveret i Nupo, der også producerer snackbarer.