Politiet standsede en mistænkelig bil: Kort tid efter gjorde de utroligt fund

15/08/2023 17:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En betjent stoppede en mandlig bilist, der havde vækket hans mistanke. Kort tid efter blev et chokerende fund gjort.

Mest læste i dag

Mange politibetjente deler deres erfaring med at følge deres intuition, særligt erfarne betjente, der har en god fornemmelse for, hvad de skal være opmærksomme på.

En betjent fra Østjyllands Politi besluttede sig for at handle på denne måde en mandag aften. Her bemærkede han en mandlig bilist, som han fandt en smule mistænkelig.

Dette hændte omkring kl. 21.30 samme aften. Betjenten observerede, ifølge Ekstra Bladet, en mand give en ukendt genstand til en anden mand i en bil.

Betjenten vurderede, at situationen var for mistænkelig til at ignorere. Derfor besluttede han at tage affære, hvilket viste sig at være en klog beslutning.

Efter at have kontaktet den 38-årige mand i bilen, foretog han en ransagning af køretøjet. Under denne ransagning blev der fundet en mindre mængde heroin.

Men det var ikke alt, som Østjyllands Politi fandt i forbindelse med denne sag. På grund af det mistænkelige fund i bilen, besluttede de at ransage mandens bopæl i Tilst.

Her gjorde de flere bemærkelsesværdige opdagelser, som pludselig skubbede sagen op i en helt ny dimension.

Ifølge Ekstra Bladet blev der ikke kun fundet flere kilo kokain og heroin på mandens bopæl. Der blev også afdækket en kontantbeholdning på en halv million kroner.

Der er mistanke om, at pengene stammer fra narkotikasalg. Som følge heraf er den 38-årige mand og en 37-årig kvinde, der også er registreret på adressen, blevet sigtet for besiddelse og salg af store mængder narkotika.

De blev fremstillet i grundlovsforhør kl. 12 tirsdag ved Retten i Aarhus. Østjyllands Politi meddelte via Twitter, at manden blev varetægtsfængslet i fire uger, mens kvinden derimod blev løsladt.