Nu advarer politiet om at solbade nøgen i sin egen have

19/06/2023 21:28

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
På med tøjet! Du kan risikere at bryde en paragraf i lovgivningen, hvis du solbader nøgen her.

Mest læste i dag

Én af de helt store fordele ved at solbade nøgen frem for med badetøj er naturligvis, at man undgår de trælse tanlines. 

For kvinder er det også en kæmpe fordel, at man fri for at knappe bikinitoppen op hver gang man vender sig. 

Det kan dog være fortid for nogle solbadere. 

Briterne bliver nu advaret af myndighederne om at solbade nøgen i deres egne haver. Dette skyldes, at der stadig er visse regler, de skal følge, selv om de opholder sig på egen grund.

Paragraf 66 i 'Sexual Offenses Act 2003' advarer om, at folk, der ønsker at være nøgne offentligt, bør gøre det på en måde, der ikke forårsager 'nød eller alarm'. 

Det skriver LADbible.

"I tilfælde af naturisme er det nødvendigt at finde en balance mellem naturistens ret til ytringsfrihed og den bredere offentligheds ret til at blive beskyttet mod chikane, alarm og nød," sagde Crown Prosecution Service.

Politiet har siden rådet solbadere til at 'være forsigtige', hvis de planlægger at solbade nøgne i deres have, men bliver 'overset af naboer'.

"Din have er ikke undtaget fra loven," tilføj de.

I en ideel verden ville der ikke blive ringet til politiet af en nabo, hvis de opdagede, at du solbadede nøgen i din have. Men i den virkelige verden er det nok bedst at tage nogle simple forholdsregler. Det skriver LADbible. 

Forholdsregler kan omfatte solbadning afskærmet fra nysgerrige naboer. 

"Du bliver nødt til at beslutte, om dit ønske om at være nøgen i din have er vigtigere for dig end at være på venskabelig fod med dem omkring dig," sagde politiet.