Mystiske pakker i Rema 1000’s fryser vækker opsigt: Butikken træder nu frem og bryder tavsheden

05/09/2023 12:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Efter flere spekulationer valgte butikken at gå til tasterne.

Mest læste i dag

I Rema 1000 i Børkop har nyligt opstået en vis nysgerrighed omkring fire-fem mystiske pakker, som blev opdaget i frysedisken. Situationen har affødt en række spørgsmål fra folk.

De fleste af os har nok oplevet den sædvanlige reaktion, når man støder på noget, der vækker ens undren, og man føler trang til at finde ud af, hvad det handler om. Sådan gik det for Julie Roskær, som valgte at dele sine tanker i en omfattende kommentar på Rema 1000 Børkops Facebook-side.

Julie havde i en rum tid været forundret over indholdet af disse gådefulde pakker, og i kommentarfeltet til et af butikkens Facebook-opslag delte hun endda et billede af dem. Hun beskrev, hvordan mystikken steg, da en nysgerrig kunde forsøgte at købe en af pakkerne, blot af ren nysgerrighed. Dog blev dette forsøg afslog af personalet, som forklarede, at indholdet var medicin.

Julie fortsatte med at beskrive, at pakkerne kom i forskellige størrelser, var indhyllet i gaffertape, elastikbånd og opbevaret i plastikposer, helt uden mærkning eller etiketter.

I en udtalelse til VAFO udtrykte hun også sin forundring over, at sådanne pakker blev opbevaret i en fryser, som kunderne havde adgang til. Hun bemærkede, "Jeg synes, det er lidt besynderligt at have den slags liggende i en isfryser inde i butikken."

Rema 1000 bryder tavsheden

Dagen efter, hvor mystikken var blevet en større sensation, besluttede Rema 1000 at besvare kundernes spørgsmål vedrørende indholdet af de gådefulde pakker. Butikken forklarede, "Kære alle. Det er faktisk bare isblokke, som vi bruger, når det er meget varmt. Vi lægger dem omkring vores medicinskab for at sikre, at temperaturen aldrig overstiger 19 grader."

Det viste sig altså, at de mystiske pakker havde en praktisk funktion. Det er dog stadig uklart, om det er almindeligt at opbevare sådanne isblokke på denne måde, da butikken ikke har yderligere kommentarer om sagen.