Musikstjerne har flere koner - sammenligner dem med biler

21/06/2023 18:29

|

Redaktionen

Foto: Akon / Shutterstock
Han har ikke selv afsløret sit magiske nummer.

Mest læste i dag

En enkelt partner er nok det magiske tal for mange (og for nogle er det nok endda et stort rundt nul), men der er nogle mennesker, der ikke kan nøjes med en enkelt sjælefrænde i deres liv.

Tag nu for eksempel sangstjernen Akon. Han har ikke en hustru, men der er faktisk ikke nogen der ved, hvor mange han har. Selv elsker han, at folk faktisk gætter på det reelle antal, men han har ikke selv afsløret sit magiske nummer.

Under et interview blev manden bag hits som "Lonely" og "Smack That" spurgt til sin, alt andet lige, lidt utraditionelle forholdsituation, men sangerens svar gjorde højst sandsynligt bare mange lyttere meget forvirrede.

"Lad os sige, hypotetisk set, at du har fire Ferrarier, forskellige farver. Hver dag tilpasser du dit tøj til den Ferrari, du skal ud og køre i (...) Men hvis du kun har en rød en, tænker du over, hvordan du kommer til at se ud i den i morgen og næste uge."

"Hver dag er en koncentration af, hvordan du ikke kan have det samme tøj på hver dag."

Interviewet var dog så venlig at sætte ord på, hvordan mange lyttere nok oplevede analogien, og sagde, at den ikke gav nogen forp***et mening.

Derefter gik Akon i gang med en ny analogi, hvor han brugte hættetrøjer i stedet for biler, men skribenten her skal være ærlig og sige, at det ikke gjorde ham meget klogere på meningen bag R&B-stjernens ord.

Vi skal ikke kunne sige, om det hjælper på forståelsen, men uanset hvad kan du høre sekvensen fra Akons interview herunder.