Mor tager sine 3 børn med til Rema 1000 - men netop som de vil forlade butikken, tager sagen en uventet drejning

18/10/2023 08:26

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Indkøbsturen i Rema 1000 gik helt sikkert ikke, som moren med de tre børn havde forventet.

Mest læste i dag

I en verden, hvor børn konstant påvirkes af en række eksterne påvirkninger, forbliver forældre fortsat de mest indflydelsesrige og betydningsfulde rollemodeller i deres børns liv. Derfor bærer forældre et særligt ansvar for at demonstrere for deres børn, hvordan tingene skal gøres korrekt, både etisk og praktisk.

Opdragelse udgør en kompleks opgave, som kræver tålmodighed og engagement. En af de mest afgørende faktorer i denne proces er den rolle, forældre spiller som forbilleder.

Alt dette blev midlertidigt glemt af en 36-årig mor, da hun for nylig besøgte det lokale Rema 1000-supermarked. En lørdag eftermiddag trådte denne mor ind i Rema 1000-butikken i Nørreport-Centret sammen med hendes tre børn.

Det, som moderen ikke var klar over, var, at butikschefen overvågede deres handlinger nøje. Dette skulle senere udvikle sig til et problem for den 36-årige kvinde.

Dette er det, som Dagbladet Holstebro-Struer rapporterede om. Butikschefen var vidne til, hvordan moderen begyndte at placere forskellige varer i sin taske og barnevogn. Da hun nåede kassen, brugte hun den manuelle betjeningskasse uden at betale for varerne.

Netop som de skulle til at forlade butikken, trådte butikschefen i aktion ved at blokere deres vej. Butikschefen stoppede således en mor, der den dag udførte noget tvivlsomt opdragelsesarbejde ved at forsøge at stjæle fra Rema 1000.

Resultatet af episoden var, at butikken fik sine varer tilbage, og den 36-årige kvinde blev anmærket af politiet. Ifølge lokalpolitiet i Holstebro er kvinden en 36-årig udenlandsk statsborger uden fast dansk adresse.