Kvinde lå i koma på grund corona, da hun vågnede havde hun født en pige

13/12/2021 10:20

|

Christina Hansen

The Mirror

Mest læste i dag

Det sidste Laura Ward husker er at hun blev kørt til en corona-afdelingen, herefter lå hun i koma i syv uger, og vågnede op med en lille pige ved sin side

Moren Laura Ward havde nikket til lægerne for at give samtykke til at føde Hope, efter at lægerne fortalte hende, at hun muligvis skulle føde barnet tidligt.

Laura fortæller nu, at hun overhovedet ikke husker episoden, det skriver Manchester Evening News.

"Jeg åbnede mine øjne og så Hope (hendes nyfødte datter, red.) på sengen med mig, men jeg kunne ikke bevæge nogen del af min krop," sagde den 33-årige. "Alt jeg kunne gøre var at ryste og nikke med hovedet."

Laura frygtede først, at hun kunne have fået covid-19, fordi hun havde en "let hoste", men et testsvar viste at hun var negativ.

Alligevel blev hendes tilstand ikke bedre, så hun besluttede at tage en PCR-test, som viste sig positivt.

Efter vejledningen om at lade sig isolere, kæmpede hun for at trække vejret, og efter at have ringet 112 for at få råd blev hun rådet til at tage på hospitalet.

Laura fortsatte med at forværres, mens hun var på hospitalet, og lægerne sendte hende til fødeafdelingen for at sikre sig, at barnet var okay.

Det var her, hun fik at vide af læger, at hun muligvis skulle føde hendes barn tidligt.

Hendes tilstand forværredes til det punkt, hvor hun måtte få foretaget et akut kejsersnit ved 31 uger, mere end to måneder før hendes termin.

Lauras partner John Leece blev kaldt til hospitalet, men blev på grund af Covid-restriktioner ikke tilladt adgang til fødslen.

Hope blev født.

Laura var ikke i stand til at tale med sin lille pige i de første to uger efter fødslen, efter at have fået en trakeostomi og monteret sondeer.

"Jeg lå bare i sengen i starten og kunne slet ikke bevæge mig," sagde hun. "Jeg prøvede virkelig at løfte mine arme, men jeg kunne bare ikke.

”Det var frustrerende, fordi jeg ikke kunne tale, og fordi jeg ikke kunne bevæge mine arme eller hænder, var jeg heller ikke i stand til at skrive noget ned, som jeg ville sige.

"Jeg var nødt til at lære at spise, børste mine tænder, alle de ting, man lærer som et lille barn, det er som at lære alt igen."

Musklerne i hendes ben var blevet forværret i løbet af ugerne, og det er først i begyndelsen af ​​denne måned, hun kan gå igen.

Det er de tabte uger med Hope, som Laura glæder sig mest til at indhente, når hun endelig får lov at komme hjem igen.

Manden John på 37år, der arbejder for firmaet PSI rengøringsudsugningsfans på skoler og kontorer, var blandt familie og venner, der regelmæssigt chattede via FaceTime med Laura, mens hun var i koma, uden at vide om hun kunne høre dem eller ej.

Han ønskede ikke at navngive deres baby - og refererede kun til 'babypige', indtil de begge kunne blive enige om et navn - derudover har John holdt en scrapbog over ting, børnene har lavet, mens deres mor har været på hospitalet.

"Han [John, red.] har været fantastisk, det har han virkelig," sagde Laura. "Han kommer for at se mig hver dag med Hope, og han har taget William med(parrets 3-årige søn).

"..jeg har savnet Hopes første uger - hendes første bad og den slags. John bliver ved med at fortælle mig, at jeg ikke er gået glip af så meget, da det eneste hun gør er at sove og drikke mælk. men jeg kan ikke vente med at komme hjem."