Mor deler trick: Er det galt eller genialt?

27/01/2022 20:29

|

Christina Hansen

Foto: The Mirror

Mest læste i dag

Mor forklarer, hvordan hun støvsuger ved siden af ​​den lille datter uden at vække hende.

Ciera Reynolds har delt sit enkle trick, der sørger for, at hendes baby ikke vågner til lyden af ​​høje lyde - og det har gjort det "så meget lettere" at gå ud i offentligheden

Som forælder er en af ​​de mange, mange vanskelige ting, du skal navigere i, at jonglere med støjende husholdningsopgaver som at støvsuge sammen med din babys søvnplan.

Disse fredelige lurtider er så vigtige, og der er ingen større frygt end at vække en baby, når du har brugt så lang tid på at få dem til at falde til ro.

Men mor Ciera Reynolds mener, at hun har fundet den perfekte løsning til at sikre, at hendes baby aldrig bliver vækket af høje lyde - ved aldrig at holde huset stille.

På sin populære TikTok-konto @cieralynn forklarer hun, at siden hendes datter Ellis blev født, har hun aldrig gået af vejen for at give et stille sted at tage en lur - hvilket betyder, at hun nu kan sove igennem de mest larmende situationer.

I en video, der viste den 24-årige mor, som er fra USA, støvsuger hun sit tæppe ved siden af ​​sin sovende baby, hun skriver: "Jeg har aldrig holdt et 'stille' hus siden den dag, hun blev født, så nu behøver vi ikke bekymre os om at vække hende, og vi kan fortsætte vores normale liv. Det gør det så meget nemmere at gå ud i offentligheden."

Cieras video gik hurtigt viralt og har i øjeblikket mere end 4,7 millioner visninger - med mange kommentatorer forbløffet over teknikken.

En person skriver: "Efter at have arbejdet i en daginstitution er det noget, jeg fortæller alle! Lav al den støj, du kan, når du bringer dem hjem, så de ikke vågner."

Mens en anden skriver: "Absolut! Det irriterer mig, når folk tipper på tæerne omkring babyen. Jeg har været sådan med min datter, og alt er bare baggrundsstøj for hende." Og en tredje tilføjer: "Jeg tager noter, det her er en genial idé."

Men andre kommentatorer var ikke så sikre på, at metoden var en god idé, da flere skriver, at tilskyndelse til tung søvn sandsynligvis vil føre til, at Ellis ikke er i stand til at vågne op til lyden af ​​sin alarm, når hun begynder at gå i skole.

Andre skriver: "Jeg gjorde det her med mine børn, og jeg elskede det, da de var yngre. Nu er de teenagere, og de hører aldrig deres alarm! Jeg tror, ​​jeg har rodet med den."