Mor deler smart trick: Sådan tørrer du dit tøj dobbelt så hurtigt

20/06/2023 12:36

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Alt du skal bruge er et lagen.

Mest læste i dag

Tørring af tøj om vinteren kan virke umuligt, især hvis man ikke har meget varme på for at sparr. For at hjælpe folk med at tørre deres tøj på "den halve tid" har en mor delt et genialt hack.

Det skriver Express.

Det kan være utroligt frustrerende, når dit vasketøj ikke tørrer, selvom det har ligget på stativet i flere dage, især når mere snavset vasketøj er ved at hobe sig op. Med de stigende leveomkostninger, der påvirker husholdningerne, kan det være endnu sværere at tørre vådt tøj i år. For at hjælpe andre mødre, der kæmper for at tørre vasketøj, har en mor delt et hack online

Du skal bare bruge et lagen

Hun foreslog at bruge et lagen til at tørre tøj, da hun skrev et indlæg på Mrs Hinch Cleaning Tips-gruppen på Facebook, som har mere end 109.000 medlemmer. 

Jordan Burden skrev:

"Jeg fik altid at vide, hvis jorden er tør, uanset årstiden, vil dit tøj også tørre, det tager bare lidt længere tid. Det lille trick, jeg lærte, når vinteren kommer, er at tage dit tørrestativ og et rent lagen og så vikle det rundt om tørrestativet. Derefter sætter du den med en åbning mod radiatoren eller en opvarmet ventilator, og den fanger varmen og tørrer tøjet hurtigere."

Tørt på den halve tid

Jordans hjælpsomme hack fik flere likes, og andre sagde også, at de havde "prøvet og testet" denne nyttige måde at tørre tøj på. 

Et anonymt gruppemedlem skrev: "Jeg har prøvet og testet dette, det virker glimrende, dit tøj vil tørre på den halve tid. Bare sørg for, at tøjet har plads nok omkring sig, så den varme luft kan cirkulere ordentligt, ellers vil dit vasketøj lugte." 

Anita Shrisi kommenterede: "Dette er genialt, jeg vil se, om der er plads nok i nærheden af ​​mine radiatorer til at gøre dette."