Line Baun Danielsen åbner op omkring trist meddelelse: "Det var en sorg"

02/11/2023 10:17

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix
Den tidligere Go' Morgen Danmark-vært åbner op om den triste meddelelse.

Mest læste i dag

Line Baun Danielsen, kendt af de fleste fra 'Go' morgen Danmark', har i sin seneste udgivelse, "Hele vejen til kisten", åbnet op om et af de mest hjertegribende kapitler i sit liv: skilsmissen fra den tidligere fodboldspiller Jan Bartram.

Hun har været ærlig omkring den dybe sorg, som skilsmissen medførte, men samtidig pointeret, at det var den rette beslutning.

Skilsmissen fandt sted i 2006, efter fem års ægteskab og to børn. Den kaster stadig sin skygge over hende, især i forbindelse med højtider som jul og påske:

"Men savnet er særligt udtalt i forbindelse med højtider som jul og påske," udtalte den tidligere vært fra Go' Morgen Danmark ifølge BILLEDBLADET.

Dette er ikke første gang, Line Baun Danielsen har delt sin erfaring med skilsmissen. I et interview med magasinet Alt for damerne i 2022 beskrev hun det som 'den største ærgrelse i sit liv' og tilføjede, at hun oprindeligt ønskede at undgå skilsmisse:

"(...) Samtidig har jeg bevidst forsøgt at undgå at gentage mine forældres historie. Det vigtigste for mig var at undgå at ende som mine forældre, der blev skilt, da jeg var lille. Desværre lykkedes det ikke. Jeg blev skilt for nogle år siden, og det er nok den største beklagelse i mit liv," fortalte Line Baun Danielsen dengang.

Hvis du ønsker at dykke dybere ned i hendes fortælling om den betydningsfulde sorg, der strækker sig ud over de almindelige kendisnyheder, kan du finde flere detaljer i TV-profilens nye bog 'Hele vejen til kisten'.