Legoland lokker med helt særligt job: Vil du have løn for at lege med LEGO klodser

03/12/2021 14:09

|

Christina Hansen

Foto: Legoland

Mest læste i dag

I dag går jagten ind på at finde nye medarbejdere til sæson 2022 i Legoland.

I år er der en helt ny type stilling som byggehelt på listen overledige jobs i Legoland

LEGOLAND® har otte nye byggeoplevelser på programmet til 2022, og fra i dag kan man derfor søge et helt nyt og anderledes job til den kommende sæson.

Som ’byggehelt’ i LEGOLAND byder arbejdsdagen på at lege med LEGO® klodser med børnene og motivere både dem og deres forældre til at finde det indre legebarn frem og bygge sjove og fantasifulde modeller mange forskellige steder i parken.

- Det er altid sjovt, når vi har brug for en ny type medarbejdere i LEGOLAND. I år skal vi bruge byggehelte, så hvis du har lyst til at lege med LEGO klodser med børnene og være med til at inspirere dem og deres familier til at bruge LEGO klodserne på nye og kreative måder, glæder vi os til at høre fra dig, siger Bente Noringriis, der er HR director i LEGOLAND.

LEGOLAND har naturligvis også brug for nye medarbejdere til de mere kendte funktioner, hvor man blandt andet kan blive aktivitetsmedarbejder, butiksansat, rengøringsmedarbejder, receptionist eller medarbejder i Mad & Drikke afdelingen.

- Ens for alle jobs er, at alle medarbejdere i LEGOLAND er oplevelsesmedarbejdere, som går glade på arbejde hver dag for at skabe fantastiske og minderige oplevelser for gæsterne. Der er masser af muligheder for at finde præcis det job, som passer bedst til dig, siger Bente Noringriis.

Unikt sammenhokd

Som medarbejder i LEGOLAND bliver man en del af en arbejdsplads med en helt særlig kultur og et unikt sammenhold både i de enkelte afdelinger og på tværs, hvor der blandt andet arrangeres sociale aktiviteter og fester. Der er gode muligheder for at få nye venner, og rigtigt mange medarbejdere tager også deres venner med som nye kolleger.

- Når vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde, smitter det naturligvis af på den oplevelse, de giver vores gæster. Derfor gør vi meget ud af, at der er et godt fællesskab blandt medarbejderne, og at man skal kunne være sig selv i LEGOLAND og føle sig respekteret, forklarer Bente Noringriis.

I LEGOLAND er der plads til alle lige fra unge mennesker, som skal have et job for første gang, over mere erfarne til seniorer, som ikke føler sig helt færdige med arbejdsmarkedet. I mange afdelinger trænes man til at kunne bestride forskellige roller, så der er god mulighed for personlig udvikling. Har man ambitioner er der også masser af mulighed for mere ansvar og over tid måske en rolle som træner eller team koordinator.