Kvinde måtte ikke låne Rema 1000’s toilet - det fik alvorlige konsekvenser

19/06/2023 07:04

|

Redaktionen

Foto: Rema 1000 / Shutterstock
Hun blev nægtet adgang til butikkens toilet.

Mest læste i dag

Mange af os har oplevet det ubehagelige øjeblik, hvor naturens kald pludselig opstår, mens vi er midt i vores indkøb i supermarkedet. 

Når naturen kalder uventet under indkøbsturen, kan det være både stressende at skulle finde en løsning, men heldigvis stiller størstedelen af de danske supermarkeder et toilet til rådighed overfor butikkens kunder.

Tiden skal dog ikke spoles lang tid tilbage, da en 79-årig kvinde for nylig blev nægtet adgang til et toilet, da hun handlede ind i Rema 1000.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

Den 79-årige kvinde lider af inkontinens, hvorfor hun ud af det blå havde haft brug for et toilet, da hun handlede ind i Rema 1000 i Præstø.

Som tidligere beskrevet blev hun nægtet adgang, og derfor måtte hun skynde sig ud af butikken med afføring ned ad benene.

Rema 1000-butikken har før coronapandemien været venlige til at låne deres toilet ud, hvorfor kvinden troede, at hun måtte låne det, såfremt det blev nødvendigt.

Men det var ikke realiteten.

I kølvandet på pandemien havde Rema 1000-butikken i Præstø nemlig ændret reglerne omkring butikken toilet, så det nu kun var forbeholdt børn. Formålet med dette var at mindske risikoen for corona.

Det fik dog alvorlige konsekvenser for den 79-årige kvinde, der altså intet kunne stille op. 

“Jeg er såret, vred og føler mig ydmyget”, udtalte hun til Sjællandske Nyheder.

Den tragiske episode tog hun videre til Rema 1000’s hovedkontor, hvor hun kort efter modtog en undskyldning for den tragiske hændelse.