Kim deler nu en advarsel med andre: Hvis du opdager en elastik på dit dørhåndtag, må du ikke røre det

18/10/2023 09:28

|

Sebastian Ilsøth

Genrefoto: YouTube
Der er ikke mange, der er klar over, hvad det betyder.

Mest læste i dag

Vores hjem udgør vores fristed, det sted vi altid kan søge til, uanset omstændighederne. Det repræsenterer vores personlige komfortzone, og det bør være et sted, hvor vores privatliv altid føles sikkert og uforstyrret.

Mange individer vælger at installere sikkerhedskameraer for at beskytte deres ejendom, men nysgerrige indbrudstyve formår alligevel at finde kreative veje ind.

For nylig delte Kim Fleming, en beboer fra Texas, sin ubehagelige oplevelse og advarede samtidig andre.

En aften, hvor Kim var alene hjemme, hørte hun en banken på døren. Lyden blev hurtigt mere insisterende, men da hun ikke forventede besøg, besluttede hun sig for ikke at åbne døren.

Da banken fortsatte og blev mere aggressiv, begyndte hun at føle sig utryg og besluttede at vente lidt, før hun undersøgte situationen nærmere.

Efter noget tid, da det så ud til, at personen var forsvundet, nærmede Kim sig døren forsigtigt og opdagede en elastik fastgjort til dørhåndtaget.

Forbavset og bekymret over, hvad det kunne indikere, kontaktede hun øjeblikkeligt politiet for at rapportere hændelsen.

Da politiet ankom, forklarede de, at flere andre i området havde rapporteret lignende observationer. De beskrev også, hvordan indbrudstyve bruger denne metode til at få adgang til folks hjem. Når ejeren åbner døren, holdes låsen fast af elastikbåndet, hvilket gør det let for kriminelle at trænge ind i huset. Den fastholdte lås forhindrer ejeren i at lukke døren og låse den igen.

For at beskytte dit hjem mod denne type trussel er det tilrådeligt at udvise forsigtighed og undlade at åbne døren, hvis du ikke venter besøg.

Nedenfor kan du se en video, der illustrerer, hvordan tyve bruger elastikbånd til at trænge ind i folks hjem: