Kendt TV 2-personlighed afslører vild barndom: Boede i skurvogne med 15 søskende

20/10/2023 08:47

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En af årets deltagere er ikke vant til at have en fast base.

Mest læste i dag

I TV-programmet "Nybyggerne" bliver otte deltagerne præsenteret, og de er opdelt i fire hold, der skal konkurrere om at bygge det bedste hus. Vinderholdet belønnes med et hus og en have.

En af deltagerne er Naphtali, hvis barndom var usædvanlig og præget af manglende stabilitet. Han boede i et hus, der altid skulle flyttes, som beskrevet i SE og HØR.

"Naphtalis forældre er kristne og apostolske, og hans far rejste rundt i verden for at prædike budskabet," afslører han i et senere afsnit af programmet.

Dette førte til, at Naphtali ikke havde en fast adresse som mange andre, men i stedet boede i skurvogne, som blev opstillet i en cirkel hver gang, de nåede et nyt sted for hans fars prædiken.

Men hvor mange søskende boede i disse skurvogne? Naphtali havde hele 15 søskende, for at være præcis.

Da Naphtali var omkring fire-fem år gammel, ændrede familiens liv sig drastisk, da de bosatte sig i Israel. Her kunne de slå rod, og skurvognen fik endelig et fast sted at stå, og Naphtali tilbragte resten af sin barndom i landet.

I dag bor han sammen med Isabella i et hyggeligt kolonihavehus i Sydhavnen i København. For en person, der voksede op uden en fast base i en skurvogn, repræsenterer drømmehuset i "Nybyggerne" en mulighed for at skabe et ægte hjem.