Jysk med stor overraskelse: Disse danskere kan se frem til 4.000 kroner

26/10/2023 08:17

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Møbelgigantens enorme overskud har gjort dem generøse.

Mest læste i dag

Lars Larsen, kendt som "Dynekongen," fortsætter med at glæde sine medarbejdere med sit omfangsrige forretningsimperium. Igen i år har Jysk udbetalt en imponerende bonus på 13 millioner kroner til sine ansatte efter endnu et år med rekordresultater, ifølge B.T.

Selvom Jysk rapporterer, at det har været et udfordrende år inden for detailhandlen, har medarbejderne arbejdet hårdt for at sikre en bemærkelsesværdig stigning i omsætningen, hvilket udløser disse generøse bonusser.

Af de 111 danske Jysk-butikker har hele 90 af dem øget deres omsætning og fortjener dermed en bonus. Bonusbeløbet beregnes i forhold til den procentvise stigning i omsætningen sammenlignet med det foregående år, hvilket resulterer i forskellige bonusbeløb for hver butik.

I hver enkelt butik deles bonussen dog lige mellem de fuldtidsansatte. Samlet set har butikspersonalet optjent en bonus på 6,7 millioner kroner, hvilket svarer til cirka 4.000 kroner pr. medarbejder.

På Jysks distributionscenter i Uldum kan medarbejderne også glæde sig over deres bonus. Alle 668 medarbejdere har modtaget en samlet bonus på 6,4 millioner kroner, svarende til en gennemsnitlig udbetaling på 10.075 kroner pr. medarbejder, inklusive pensionsbidrag.

Mens medarbejderne i Jysks butikker og på distributionscentret i Uldum nyder deres velfortjente bonus, har Lars Larsens arvinger, som ejer Jysk og Lars Larsen Group, oplevet en formueforøgelse på to milliarder kroner sidste år.

Med endnu et rekordår og medarbejderne, der drager fordel af succesen, fortsætter Jysk med at bidrage til velstand for Lars Larsens efterkommere. Familien Brunsborgs formue vokser, da Lars Larsen Group (LLG) har øget sin egenkapital fra 29,6 milliarder kroner til 31,2 milliarder kroner, hvilket øger værdien af familiens forretningsimperium.