Hun solbader topløs i haven: Sådan vil hun tage sin hævn mod de mange blikke

17/06/2023 07:49

|

Redaktionen

Foto: Kayleigh / Instagram
En mor er utilfreds med, at folk ikke kan holde øjnene væk fra hende, når hun solbader topløs.

Mest læste i dag

På trods af at man har sin egen grund, så kan man godt komme på kant med loven, hvis man vælger at solbade eller gå nøgen rundt i haven.

Som udgangspunkt må man gerne være nøgen i haven, men man skal tage hensyn til sine omgivelser. 

Hvis din have ikke er godt afskærmet, og nogen derfor kan føle sig krænket over din nøgenhed, kan du godt havne i problemer.

I takt med at temperaturerne stiger, og at sommeren melder sin ankomst, er der flere og flere der vælger at nyde sommervarmen.

Og selvom det er en fantastisk følelse at ligge under solens stråler i sin egen have, så er der også en skyggeside af sommeraktiviteten.

Ifølge en mor kan det nemlig være svært at undgå blikke fra fremmede, der kan kigge ind i hendes have, når hun solbader topløs.

Hun overvejer derfor at sætte et seks meter højt hegn op, så hun får sit privatliv tilbage i sin egen have.

Foto: Kayleigh / Instagram

Sådan skriver The Mirror.

Tidligere har hun taget flere mænd på fersk gerning i at spionere hende, når hun har ligget topløs.

Hun har dog også en smule selvindsigt og indrømmer, at hun er meget hurtig til at smide alt tøjet, så hun ikke overlader noget til den forbipasserendes fantasier.

“Jeg ser persienner og gardiner bevæge sig, og jeg er sikker på, at nogle af naboerne er tiltrukket af mig, mens andre er forargede over mig. Jeg kan mærke nysgerrige blikke over hegnet”, udtaler hun The Sun og fortsætter:

“Jeg synes virkelig, at det er et brud på privatlivets fred. Folk bør passe deres egne sager og lade være med at være så opsatte på at observere nabolaget.”

Selvom hun allerede har opført et ganske stort plankeværk, er hun overbevist om, at hun er nødt til at få et større hegn, hvis hun vil være fri for nysgerrige blikke.

Foto: Kayleigh / Instagram