Heldig dansker vinder 9 millioner kroner: Tog straks i Lidl og foretog ét særligt bestemt indkøb

09/03/2024 08:14

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Danske Spil
Den heldige dansker tog straks i Lidl og foretog ét bestemt køb.

Mest læste i dag

At vinde en formue i Lotto kan for mange virke som en overvældende begivenhed – og alligevel ser det ud til, at en ung studerende fra Aalborg formår at navigere gennem denne livsændrende oplevelse med benene solidt plantet på jorden, på trods af at hans beskedne studiebudget lige er blevet opgraderet med intet mindre end 9 millioner kroner.

Dette fremgår af en nylig pressemeddelelse.

Hans opdagelse af gevinsten skete, da han en søndag morgen tjekkede sin konto hos Danske Spil via sin mobil. Det han så, gav dog ingen umiddelbar mening for ham:

”Jeg stirrede bare på de der tal i omkring et kvarter. Jeg var helt ude af den, så jeg traskede ned til LIDL for at købe lidt brød til min aftensmadssuppe. Jeg havde brug for en gåtur for virkelig at tage ind over mig, hvad der var sket", deler han.

At handle bakeoff-brød i LIDL er måske ikke det, man typisk forbinder med en nybagt millionær, men som studerende har denne Aalborgenser ikke været vant til at flashe med kontanter, hvilket også har gjort det vanskeligt for ham at finde ud af, hvad han skulle bruge sin nye formue til:

"Det har bare været mig og min lille studielejlighed. Jeg har lært at klare mig uden at bruge for mange penge. Af og til bliver det til rugbrød med leverpostej, og det fortsætter det nok med. Livet har ret hurtigt fundet tilbage til det sædvanlige", fortæller han og tilføjer:

”Og nu pludselig ni millioner! Det er langt fra den størrelsesorden, jeg er vant til. Det løser da nogle bekymringer angående boligsituationen efter studiet, men min kandidatgrad har førsteprioritet lige nu, så jeg tager det med ro. Men helt sikkert, det bliver en fin sikkerhedsmargin at have", siger han med typisk jysk beskedenhed.

Da nyheden blev delt med hans familie, blev der grinet to gange:

"Først grinede de, fordi de ikke troede på mig. Og så grinede de igen, da det gik op for dem, at jeg virkelig ikke er typen, der brænder penge af", deler han med et skævt smil.