Frisør deler video, der får hovedbunden til at klø: Vent til du ser, hvad hun finder

03/05/2024 17:02

|

Redaktionen

Foto: TikTok
Der er en forholdsvis stor risiko for, at din hovedbund begynder at klø, når du ser videoen her i artiklen.

Mest læste i dag

En australsk frisør chokerede brugere på det sociale medie TikTok, med en viral video, der viser, hvordan en kundes hår er blevet ramt af et massivt luseangreb.

Rachel Maroun lagde videoen på TikTok sidste måned - og har siden fået 5,2 millioner visninger - på hendes side, som hun dedikerer til at behandle andres luseangreb.

I videoen hævder skønhedseksperten, at hun hurtigt kunne se, at hendes klient havde lidt af lus i et par måneder, fordi de uhyggelige kravlers æg var synlige.

"Æg lægges normalt meget tæt på hovedbunden," forklarede Maroun. "Så jeg kan se, at de bare er vokset ud med hendes hår."

Maroun afslørede, at en fuldt udvokset parasit kan lægge op til 150 æg.

Desværre er processen med at fjerne de irriterende smådyr en langvarig en.

Se videoen i bunden af artiklen

"Der er ikke et kemisk produkt derude, der vil nedbryde disse æggeskaller eller fjerne dem for dig, så du er nødt til at kæmme igennem," siger kvinden.

Ifølge Maroun bruger hun en renseklud til at tørre sin børste ren. Dette hjælper hende også med at få en bedre forståelse af, hvilken type lus hun har med at gøre.

"Dette hjælper mig med at forstå, hvor vi er med lusens livscyklus, og hjælper mig med at vide, hvornår jeg kan gå videre til det næste punkt," siger Maroun i videoen, som du kan se i bunden af artiklen.

Flere TikTok-brugere sagde, at videoen fik deres egen hud til at kravle.

"Det fik mit hoved til at klø," sagde én bruger.

"Værste frygt," udtalte en anden.

En tredje bruger sagde, at de simpelthen ville "barbere deres hår", mens flere andre brugere erklærede, at videoen bragte minder om de tidspunkter, de havde lus.

Maroun gik første gang viralt i august 2022, efter at hun lagde en video op af hende selv, der fjernede lus fra en ung pige, der havde haft lus i næsten seks måneder på grund af COVID-19.

Ifølge videoen - som nu har næsten 8 millioner visninger - tog hele processen en hel dag.

Maroun sagde, at den nemmeste måde at slippe af med de uhyggelige kryb, ville være at klippe pigens hår af, men at hun ikke kunne nænne det, da hun havde flot brunligt 'Rapunzel'-hår.

I stedet arbejdede Maroun omhyggeligt og tålmodigt for at fjerne lusene og deres æg fra pigens hår ved hjælp af en professionel lusekam og passende behandlingsmetoder.

Hun understregede vigtigheden af at være grundig og bruge effektive metoder for at undgå, at luseproblemet vender tilbage.