Forældre raser over aflysning af fastelavn: Alle havde glædet sig

12/02/2021 16:11

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Forældre for børn på Skovvejens Skole i Ballerup, modtog i går en nedslående besked.

”Kære forældre og elever … På baggrund af den aktuelle situation, aflyser vi at holde fastelavn – med alt hvad det indebærer. Det er rigtig ærgerligt – så vi må vente og glæde os til næste år,”

Sådan lyder beskeden til forældrene på Skovvejens Skole i Ballerup, ifølge Ekstra Bladet.

Måske elever fra de mindre klasser, og deres forældre, var begyndt at håbe på, at regeringens genåbning af 0. til 4. klasse, betød at livet var ved at normalisere sig. Det er dog ikke helt tilfældet.

Der vil nemlig, mod traditionen, hverken blive kåret kattekonger- eller dronninger i år, og det har, ifølge en mor på skolen, været meget skuffende for elever og forældre.

"Jeg har nok, som mange andre, allerede købt kostumer, og mit barn havde glædet sig til det,” – Siger moren til Ekstra Bladet og fortsætter:

”Alle andre skoler og institutioner i Ballerup kommunen skal holde det i morgen, men bare ikke Skovvejens skole Vest. Og ikke nok med de aflyste det, uden begrundelse, men de gjorde det dagen før fastelavn skal holdes,”

Om det er den pludselige opmærksomhed på sagen, eller var planen hele tiden, har skolens ledelse hvert fald nu besluttet at undersøge, om det er muligt at afholde fastelavn klassevis, når eleverne møder ind igen efter vinterferien.