Føtex delte billede for at afsløre nyhed: Men én detalje har gjort danskerne rasende

15/05/2024 12:06

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Kommentarfeltet vidner om utilfredse kunder.

Mest læste i dag

I weekenden var der både stolthed og store forventninger i luften, da Føtex i Hjørring annoncerede en opdatering til deres Facebook-følgere.

Vedhæftet billedet var en kort besked, hvor man kunne se varehuschefen præsentere et skilt, der annoncerede en vigtig nyhed.

"Vi fejrer i dag fremtidens parkeringsplads," proklamerede skiltet, der afslørede installationen af tre nye Clever-ladestationer foran butikken.

På overfladen virkede nyheden imponerende, men reaktionerne i kommentarsporet var delte.

Når man ser bort fra varehuschefen og fokuserer på selve parkeringsområdet, bemærker man hurtigt en handicap-parkeringsplads foran en af de nye ladestationer, rapporterer B.T.

Det betyder, at en eksisterende handicap-parkeringsplads er blevet omdannet til en plads for elbiler.

Dette skridt mødte ikke velvilje blandt Føtex' kunder.

"Det er virkelig tåbeligt at omdanne handicappladser til ladestandere, når der i forvejen er mangel på pladser," skrev en utilfreds kunde.

"Flot gjort at fjerne parkeringspladser for handicappede."

"Og så placerer I den på en handicap-plads. Det er virkelig tankeløst..."

"Endnu en gang må handicappede vige pladsen... Er der overhovedet plads til dem på jeres parkeringsareal længere, nu hvor det snart kun er for beboere i området og elbiler?"

Salling Group reagerede hurtigt på kritikken og bekræftede over for B.T., at det var en fejl.

"Disse parkeringspladser er en del af et større område med blandt andet Harald Nyborg og Elgiganten, og det var vores fælles grundejerforening, der traf beslutningen om ladestationerne," udtaler Jacob Krogsgaard Nielsen, pressechef hos Salling Group, og fortsætter:

"Desværre skete der den fejl, at en handicap-parkeringsplads blev fjernet uden at en ny blev etableret. Det er selvfølgelig meget uheldigt og et ansvar, vi deler i grundejerforeningen."