Fans har endelig fået en forklaring: Årsagen til at Preben Kristensen sidder i kørestol

09/11/2023 10:12

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Billeder af den folkekære skuespiller har fået fans til at spærre øjnene op. Nu er der kommet en forklaring.

Mest læste i dag

Preben Kristensen, berømt for sine energiske og livlige optrædener på landets teaterscener, har forårsaget bekymring og forvirring blandt en række af hans fans, da billeder er dukket op, der viser den populære skuespiller i en kørestol.

Heldigvis for Preben og hans mange beundrere, er der ingen skade sket på hans ben. Faktisk antyder billederne, at der er spændende ting i vente.

Folketeatret har frigivet en teaser til deres kommende forestilling, og disse billeder afslører, hvad der ser ud til at blive en yderst innovative og fascinerende optræden.

Teatret har delt disse billeder på deres sociale medier og skrevet, "Vi har haft fotosession for næste sæsons forestillinger, som vil blive præsenteret på årets teaterseminar i Kolding i november. Kan I gætte, hvilken forestilling det er?"

Billederne viser Preben Kristensen sammen med Arian Kashef, og de to ligner på en bemærkelsesværdig måde det ikoniske makkerpar fra filmen "De urørlige" – en hjertevarm og humoristisk fortælling om venskab og uventede forbindelser, baseret på virkelige begivenheder.

I filmen søger millionæren Philippe en handicaphjælper efter en ulykke, der har gjort ham lam fra halsen og ned. Overraskende nok vælger han ghettofyren Driss, og på trods af deres tilsyneladende forskelligheder, udvikler de et dybt og nært venskab.

"De urørlige" fra 2011 blev en global sensation og modtog priser over hele verden. Nu, med Folketeatrets mystiske teaser-billeder, ser det ud til, at historien måske snart vil udfolde sig på de danske teaterscener.

Selvom Folketeatret endnu ikke har bekræftet noget officielt, er der ingen tvivl om, at Preben Kristensen er parat til at udfordre sig selv og sine fans i en usædvanlig og spændende teaterrolle, der forventes at bringe både glæde og forundring. Du kan se billederne fra teatret her: