Erik kom hjem til sin lejlighed efter 3 ugers ferie: Synet i lejligheden gjorde ham chokeret

23/06/2023 14:47

|

Redaktionen

Foto: Facebook
Vi laver alle fejl i livet. Eriks fejl var at stole på sine venner mens han var ude at rejse.

Mest læste i dag

For 1.000 kroner kunne man købe 3.200 brugte plastikglas samt Erik Schmelcks fire dårlige venner.

Den dengang 34-årige nordmand slog en annonce op på Finn, hvor han solgte de førnævnte varer. Annoncen blev delt flittigt til den norske befolknings store latter.

Årsagen til at han solgte 3.200 plastikglas samt fire dårlige venner, skyldes deres handlinger mens Erik var på ferie.

På Finn skrev han: 

“I sommers tog jeg på en lidt længere ferie og tog den skæbnesvangre beslutning at spørge (hvad jeg troede var) en god ven til at passe min lejlighed, mens jeg var væk. Nå min ven, lidt vidste jeg, at jeg allerede havde skrællet min sidste banan.

“Efter en lang rejse hjem med lidt søvn og meget jetlag forestillede jeg mig, hvor utrolig godt det ville være at komme hjem til lejligheden. En god sofa og blød seng ventede på at byde mig velkommen med åbne arme/stoleben.

“Det eneste, der stod mellem mig og relaxation nirvana, var at klatre 6 etager uden elevator, med tre ugers bagage på slæb. Jeg har gjort det mange gange før, det er uden tvivl trættende, men det tager følelsen af ​​at floppe-ned-på-sofaen efter at have klatret-alle-gulvene til nye højder.”

Det endte dog ikke som Erik havde håbet på.

Foto: Facebook

I dagene op til hans ankomst til dette velkendte land blev han ‘svigtet’ af flere tætte venner, eller rettere sagt, han skulle nok kalde dem "bekendte" eller måske endda "tidligere bekendte". 

Tidligere havde han modtaget flere beskeder fra sine "venner", hvor de alle på en underlig måde fokuserede på vand, såsom "Erik: det vil være godt for dig at drikke masser af vand for at bekæmpe jetlag". Han tænkte ikke så meget over, hvorfor alle var så bekymrede for vand, indtil han åbnede døren til lejligheden.

Måske havde hans "venner" købt nogle sodavand, noget slik og redt sengen med friske lagner? Måske havde de hyret en massør til at pleje hans trætte krop?

Men det var ingen af delene.

De havde derimod valgt at købe intet mindre end 3.200 (ja, tre tusind og to hundrede) plastikkrus, stilt dem tæt samlet på gulvet og fyldt dem alle med vand. De havde pustet et par hundrede balloner op, som de lagde på badeværelset som en slags dekoration. Stuebordet og fjernsynet var blevet pakket ind i plastik, og sofaen var blevet dækket med toiletpapir. Og til hans overraskelse fandt han alt bestikket lagt i sengen.

Vennerne kom dog tilbage for at hjælpe Erik med at rydde op.

Foto: Facebook

Foto: Facebook