En dansker vandt 1 million i Lotto og ringede straks til kæresten: "Der er noget, jeg er nødt til at fortælle dig"

01/08/2024 09:22

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Danske Spil
Den heldige dansker vandt millionen, mens han var på arbejde.

Mest læste i dag

At koncentrere sig om arbejdet kan være udfordrende, især når tankerne er optaget af drømmende forestillinger om bounty-øer med hvide sandstrande og krystalblåt vand.

Det var præcis, hvad en mand fra København oplevede for nylig. Under en kort pause på arbejdet loggede han ind på sin netbank og opdagede noget uventet.

Ifølge Danske Spil, som rapporterer om hændelsen i en pressemeddelelse, opdagede manden, at der var sket en stor indbetaling på hans konto.

"Det så helt forkert ud på lønkontoen. Der var alt for mange cifre. Jeg kunne se, at indbetalingen kom fra Danske Spil, så jeg ringede straks til dem for at få det bekræftet: Jeg havde vundet en million kroner," fortæller manden, som fra det øjeblik havde svært ved at fokusere på sit arbejde.

Han delte nyheden med sin kæreste ved at sende en besked: "Vi skal tale sammen! Der er noget, jeg skal fortælle dig!" Sammen med beskeden sendte han et billede af mobilbanken, og reaktionen fra kæresten var ikke til at tage fejl af: "WHAAAAT!!" griner han.

"Vi måtte begge tilbage til arbejdet og forsøge at opføre os normalt resten af dagen. Det var en utrolig dag. Efter arbejdstid gik vi ud for at fejre det," fortæller han videre.

Næste morgen vågnede manden med en følelse af uvirkelighed. "Jeg lå og tænkte: Er det virkelig rigtigt? Det var en utrolig oplevelse," siger han. Men en hurtig tjek af netbanken bekræftede, at millionen stadig stod der. Gevinsten kom fra Lottos Millionærchance, en ugentlig ekstra trækning, der gør to danskere til millionærer.

Planen for gevinsten er at opdele millionen i to dele: "Vi betaler en halv million af på vores lejlighedslån, og den anden halvdel sætter vi på en højrentekonto. Pengene kan bruges til alt fra noget praktisk som at rive en væg ned, til en lang rejse til en eksotisk destination med hvide sandstrande og krystalblåt vand," siger han.

Selvom det er en enestående oplevelse for manden og hans kæreste, bliver over 300 danskere hvert år millionærer gennem Danske Spil via Lotto, Quick og Eurojackpot.