En anden snød sig foran i køen i supermarkedet: Det blev hans livs held

26/06/2023 18:17

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Tålmodighed er en dyd, men når der er én, der snyder foran i køen i supermarkedet, så skal man virkelig holde sig i skindet for ikke at eksplodere. For denne mand betød den uartige kunde dog kun noget ekstremt positivt.

Mest læste i dag

Stephen Munoz Espinoza, der er en 43-årig amerikaner, lærte værdien af, hvad den ultimative ​​tålmodighed kan betyde.

Han stod i kø til en lotterimaskine, men pludselig er der én, der snyder foran. I stedet for at blive sur, beslutter amerikaneren i stedet, at han vil købe en lottokupon ved kassen.

Han dropper derfor maskinen og sætter retning mod kassen. Og det viste sig at være den bedste idé, han nogensinde var kommet på. 

Den heldige 43-årige mand vandt én million dollars på sin kupon. Den maksimale jackpot i præcis dette lotteri er omkring 600 millioner kroner. 

Selvom han ikke fik den største præmie, var det bestemt en anstændig lønningsdag for den trætte arbejder.

Grunden til, at han ikke konfronterede den frække snyder ved maskinen var, at han simpelthen var for træt efter en lang arbejdsdag.

Efter at have fået bekræftet, at gevinsten var rigtig nok, kunne Stephen Espinoza melde ud, at han havde til hensigt at købe et nyt hus til sin familie.

På denne måde fik den 43-årige amerikaner både sin drøm opfyldt, men han kunne også forlade det lokale supermarked med oprejst pande og som en sand gentleman.