Efter stor spekulation: Nu bekræftes rygter om Dronning Margrethe

16/06/2023 05:03

|

Redaktionen

Foto: Dronning Margrethe / Getty Images
Siden nyheden kom ud, har der været hvisken i krogene om dronningens væren og gøren – Nu er rygterne bekræftet.

Mest læste i dag

Vores elskede dronning Margrethe er kendt for at ville mere i livet, end blot sidde indenfor Amalienborgs vægge. Hun er en kreativ sjæl, der holder af at udtrykke sig kunstnerisk.

Hendes majestæt har igennem livet kastet sig ud i alt fra billedmalerier, til sågar at illustrere den engelske storforfatter J. R. R. Tolkiens berømte romanserie ‘Ringenes Herre’.

Nogle der især har haft stor glæde af dronningen kreative kunnen, er Tivoli. Majestæten har nemlig over adskillige omgange medvirket som kostumedesigner og scenograf for parkens historiske og populære Pantomimeteaters forestillinger.

Én af disse forestillinger dronningen kan skrive på det kunstneriske CV, er 2013 forestillingen ‘Den standhaftige Tinsoldat’, baseret på H. C. Andersens berømte fortælling af samme navn.

adaptionen af forfatterens historie endte med at blive en kæmpe publikumsucces, hvilket førte til en genfortælling i 2014, 2018 og 2019 – igen med hendes majestæt på rollelisten bag kulisserne, hvor der blev designet kostumer og sceneopsætning.

Og til sommer vender ‘Den standhaftige Tinsoldat’ endnu engang tilbage til Pantomimeteatret. Og efter større spekulation om hvorvidt dronning igen ville være involveret i opsætningen, kan Billed Bladet nu bekræfte rygterne: dronning Margrethe har igen fundet nål, tråd og tegnegrej frem, til stor glæde for Tivoli og fans af hendes kreative evner.

Pantomimeteatrets femte fortælling om den etbenede legetøjssoldat der forelsker sig den smukke danseride, får premiere i Tivoli den 24. juni klokken 20.00 i Tivoli.