Du har sikkert disse 2 apps på din mobil: De dræner al din strøm på ingen tid

31/10/2023 16:47

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
De fleste har disse to apps på mobilen, og faktisk viser det sig, at de sluger alt din strøm.

Mest læste i dag

En ekspert har afsløret, at to utroligt populære apps kan dræne din smartphones batteri på meget kort tid.

I årevis har en kort batterilevetid været en kilde til irritation for mange smartphonebrugere. Da mange apps køres i baggrunden på din telefon uden din viden, fortsætter de med at tømme batteriet, selv når du ikke er opmærksom på det.

Selvom du ikke bruger din mobil, kan dette problem stadig opstå, ifølge Mirror.

Du kan tjekke dine indstillinger for at se, hvilke apps der bruger størstedelen af din strøm, og derfra kan du forhindre dem i automatisk at opdatere i baggrunden hele tiden.

Selvom dette tip muligvis ikke løser problemet helt, da der stadig kan være nogle apps, der forbruger strøm i baggrunden.

En teknologiekspert har nu afsløret to apps, der kan tømme din telefons batteri hurtigt. Det er interessant at bemærke, at disse ikke er de store sociale medieplatforme som Facebook eller Instagram, som mange ville forvente.

Zeeshan Arif, grundlægger og administrerende direktør for softwarevirksomheden Whizpool, delte med She Finds, at det kan være en god idé at ofre disse to apps.

Den første app, du bør overveje at slette, er den populære fitness-app Fitbit. Ifølge direktøren er denne app en stor strømsluger.

"Appen er fantastisk til at spore din kondition og din søvn, men den bruger også en betydelig mængde batteri. Hvis du har en ny iPhone, kan sletning af denne app spare dig for flere timers batterilevetid," udtalte han.

Den anden app på tech-guruens liste er Skype.

Tidligere var Skype den førende app på markedet for videoopkald, men i begyndelsen af lockdown-perioden, hvor videoopkald blev afgørende for mange, blev Skype overhalet af Zoom.

"Hvis du vil bevare din telefons batteri så længe som muligt, bør du undgå at bruge Skype."

I stedet anbefalede han andre typer af apps.