DF’er raser over nøgenbadere: Skal være en pligt at være påklædt

01/03/2021 14:31

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En repræsentant for Dansk Folkeparti i Aabenraa, Jette Julius Kristiansen, vil ikke finde sig i at nøgne vinterbadere skæmmer udsigten i bestemte områder.

Vinterbadning har efterhånden for alvor fået fat i danskerne, og antallet af mennesker der kaster sig i de kolde bølger synes at stige år for år.

Men det kan også blive for meget af det gode, det mener Jette Julius Kristiansen hvert fald – det skriver JydskeVestkysten  

Hun er medlem af kultur- og fritidsudvalget, og har i forbindelse med at byrådet i Aabenraa har frigivet 2,8 millioner kroner til vinterbaderfaciliteter ved Sønderstrand, udtrykt stor utilfredshed med tiltaget, af en særlig grund – nøgenhed.

”Hvis de gerne vil være, hvor de er nu, skal det være en pligt at være påklædt. Så hopper man ikke i uden tøj,” – udtaler hun.

Det kan dog godt blive svært for Jette Julius Kristiansen at overbevise sine kolleger, da man som udgangspunkt intet ulovligt gør, fordi man ikke har tøj på.

Ifølge Kristiansen er det udsynet til at gå en tur på stranden, for så at blive mødt med synet af bare kroppe i bølgerne, der ikke burde ske, da dette syn angiveligt kan ødelægge en fin tur langs stranden.

”Hvis man går langs vores fine strandpromenade, og går ind ved sejlklubbens spisested, inden man fortsætter ind ad molen, hvor vinterbaderne gerne vil være. Men dér kan de ikke være,” – siger hun og tilføjer:

”Jeg har da ikke lyst til at komme der med mine teenagebørn eller min gamle far for at hygge mig og kigge ud over vandet, når de så kommer rendende i bar mås,”