Det er tid til at gennemgå din tv-pakke: Disse danske tv-kanaler lukker

30/08/2023 13:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hvis du ikke vil gå glip af chancen for at se dine yndlingsprogrammer, så skal du tjekke din tv-pakke nu.

Mest læste i dag

I en senere udvikling har C More truffet beslutningen om at afslutte udsendelserne på deres Flow TV-kanaler i Danmark. Dette træk skyldes C More's nuværende dedikation til at fungere som en streamingtjeneste, og som følge heraf har de besluttet at indstille driften af deres traditionelle tv-kanaler i landet.

Dette er blevet rapporteret af digitalt.tv.

Denne beslutning kommer som en reaktion på C More-brandets ophør i Sverige. I stedet for at fortsætte som C More vil indholdet i Sverige nu blive integreret under TV4-koncernen. På trods af denne forandring i Sverige vil alt C More-indhold forblive tilgængeligt som før i Danmark via C More's streamingtjeneste.

Denne tjeneste er også tilgængelig som en del af TV 2 Play-pakken.

Følgende tv-kanaler er nu blevet fjernet

De berørte kanaler er C More Series, C More First og C More Hits, som ikke længere vil være tilgængelige. Disse kanaler har været betalingskanaler, som adskillige danskere havde inkluderet i deres tv-pakker.

Mens C More har valgt at trække deres tv-kanaler tilbage fra det danske marked for at fokusere udelukkende på streaming, har mange danskere faktisk oplevet lanceringen af en helt ny tv-kanal tidligere på året.