Der blev vinket farvel til Irma - nu tager anden kæmpe kæde over

01/11/2023 07:29

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Nu tager en anden kæde over.

Mest læste i dag

En ny butik vil slå sine døre op på Nørrebrogade tidligt om morgenen den 17. oktober klokken 8. Denne butik er strategisk placeret ved Dronning Louises bro, ved bredden af søerne i København. Denne placering midt på en travl gade er et yndet sted, hvor mere end 40.000 københavnere dagligt krydser søerne på deres cykler.

Dronning Louises bro tjener som forbindelsesled mellem Nørrebro og det indre København året rundt. Det fungerer også som et populært samlingspunkt for lokale københavnere, der ønsker at nyde en frokost eller en kop kaffe udendørs.

Den nye 7-Eleven butik tager plads i de tidligere lokaler, der engang husede en Irma-butik. Den er under ledelse af den erfarne 7-Eleven købmand Amanda Julia Svendsen, der allerede driver to andre 7-Eleven butikker på henholdsvis Vesterbrogade i København og Gammel Kongevej på Frederiksberg, ifølge en meddelelse fra 7-Eleven.

"Vi ser virkelig frem til at åbne butikken ved søerne og Dronning Louises bro. Det er fantastisk for mig personligt at udvide til Nørrebro, men det er vigtigt for mig, at jeg har støtte fra hele mit team til at udvide med en tredje butik," udtaler Amanda Julia Svendsen, der fylder 27 år to dage før butikkens åbning på Nørrebrogade 3a. Hendes erfaring i servicebranchen begyndte i Sunset Boulevard, før hun senere skiftede til 7-Eleven på Hovedbanegården i København.

Hun har arbejdet på Hovedbanegården siden hun var 15 år gammel og avancerede til positionen som driftschef for verdens største 7-Eleven butik på Hovedbanegården.

I dag fungerer Amanda Julia Svendsen som chef for et 50-personers team, der dækker hendes to franchisebutikker på Gammel Kongevej og Vesterbrogade. Nu tager teamet endnu en butik ombord, og beslutningen om at udvide er truffet i fællesskab med hendes medarbejdere.

"Det er faktisk teamet, der har besluttet at udvide med endnu en butik. Og det er afgørende for mig, at det bliver et samarbejdsprojekt. Som 7-Eleven-købmand ved jeg, at det kræver en kolossal indsats fra os alle for at lykkes med et så stort og nyt projekt. Jeg er ydmyg, men også stolt og glad, fordi alle støtter den nye butiksåbning," siger Amanda Julia Svendsen.

Amanda har opnået denne position med tre butikker uden anden uddannelse end folkeskolen. Hun understreger, at 7-Eleven's kultur åbner muligheder for personlig udvikling og forfølgelse af drømme.

"Jeg kunne ikke have opnået dette uden den tillid og opbakning, min regionschef har vist mig hele vejen. Men det er min egen beslutning at drive de tre butikker i tæt samarbejde med mine medarbejdere. Dette fællesskab betyder meget for mig personligt og er helt sikkert en af årsagerne til, at vi har det sjovt og samtidig kan drive en sund forretning," siger Amanda Julia Svendsen.

Med den nye butik på indre Nørrebro får københavnerne mulighed for at vælge sunde salater, frisklavede sandwich og nylavede rundstykker til deres travle hverdag. Butikken vil også servere økologisk kaffe samt et bredt udvalg af klassiske sodavand og spændende alternativer som juice, sunde shots og kolde slushies - alt det, som mange har lyst til, når de er på farten.

"Vi er meget glade for at åbne den nye butik med en fremragende beliggenhed midt i København. Vi har sikret os den ideelle beliggenhed i hjertet af Nørrebro, med et udendørsmiljø og en livlig atmosfære både i dagtimerne og ofte ind i de sene nattetimer," siger Jesper Østergaard, administrerende direktør for 7-Eleven Danmark.

"Vi kan næsten ikke vente med at komme i gang ved Dronning Louises Bro, og jeg ser meget frem til at byde alle velkommen - uanset om de kommer forbi efter en lækker frokost på farten, en kop kaffe til en gåtur langs søerne eller en nat-snack efter en aften i byen," udtaler Amanda Julia Svendsen og fortsætter:

"På åbningsdagen vil vi give gratis croissanter til de første 100 cyklister, der passerer forbi, og kl. 12 vil vi uddele 100 chokoladebarer til dem, der køber en kop af vores lækre økologiske kaffe."

Den første 7-Eleven butik i Danmark åbnede i 1993 på Trianglen i København, og i dag er der 178 7-Eleven butikker spredt over hele landet.