Christiane Schaumburg-Müller deler trist nyt

28/06/2023 20:46

|

Redaktionen

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Den tidligere "Vild med dans"-vært deler trist nyt.

Mest læste i dag

I starten af marts sagde Christiane Schaumburg-Müller og Daniel Åxman ja til hinanden på Gentofte Rådhus.

Men siden da har det desværre ikke kun været lykkelige dage. Den tidligere "Vild med dans"-værts mor er nemlig blevet ramt af en alvorlig sygdom, skriver SE og HØR.

I det seneste afsnit af hendes podcast "Hverdag", hvor hun sammen med psykolog Sisse Find undersøger hverdagen hos forskellige mennesker, taler Christiane, som i mange år har været vært på ‘Vild med dans’ og som for første gang blev kendt for sin rolle i serien ‘2900 Happiness’, om sygdommen.

Her fortæller hun, at hendes mor lider af den alvorlige demenssygdom Alzheimer, samtidig med at hun berører, hvordan det er at være pårørende til en person, der lider af denne forfærdelige sygdom.

"Jeg synes, det er svært at være i at miste sin mor langsomt, imens hun er her. Det er skrækkeligt, og jeg arbejder med at finde min egen rolle i det," fortæller hun og deler hendes tanker som pårørende:

"Hvordan man holder hovedet højt, hvordan man bearbejder det? Hvordan man er der bedst for sin mor, samtidig med at man ikke går ned med flaget?"

Derudover fortæller hun også, hvor hårdt det har været at have sygdommen så tæt inde på livet. 

Du kan høre mere om dette i afsnittet, som du finder på podcast-appen Podimo.