Butikskæden NORMAL annoncerer stort nyt: Sker i starten af 2024

15/11/2023 09:55

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Inden længe vil kæden gøre sit indtog i en ny by.

Mest læste i dag

NORMAL er en dansk-ejet detailkæde, der tilbyder almindelige varer til usædvanlige priser. Sortimentet inkluderer velkendte mærkevarer inden for personlig pleje, makeup, konfekture og husholdningsartikler. Med mere end 590 butikker spredt i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland og Portugal er kæden i konstant vækst, og der er flere butiksåbninger på vej.

Næste destination er Dragør, hvor kunderne kan forvente en unik butiksoplevelse. Den nye butik forventes at åbne sine døre i begyndelsen af 2024.

Kendte og ukendte mærker – altid til faste lave priser

NORMAL repræsenterer ikke blot faste lave priser på velkendte mærkevarer. Målet er at sikre, at hvert besøg i en af kædens butikker altid byder på en ny og unik oplevelse.

Selvom det kun er en uge siden, man sidst besøgte butikken, vil der altid være en løbende udskiftning af hylder og podier ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer. Dette sikrer, at der altid er nye produkter at udforske og opdage.

Butikslabyrinten indbyder til en skattejagt blandt spændende varer fra både velkendte og ukendte brands, og der venter altid en overraskelse rundt om det næste hjørne.

Lars Bjerring, Country Manager, forklarer: "Vi tilbyder mærkevarer inden for make-up, husholdningsartikler, personlig pleje og et bredt udvalg af basisvarer, som mange allerede kender og bruger i badeværelset, køkkenet og til rengøring. Mærker som L’Oréal, Gillette, Colgate og Ajax er blandt vores sortiment, og vi sælger disse varer til faste lave priser, der ofte er lavere end den generelle markedspris."

"Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse hver gang, du træder ind i en af vores butikker. Udover vores faste sortiment tilføjer vi løbende nye varer, herunder spændende brands, som du kun finder hos NORMAL. Vi modtager faktisk omkring 100 nye varer i vores butikker hver eneste uge, hvilket sikrer, at der altid er noget nyt og spændende at opdage," fortsætter Lars Bjerring.

Kæmpe åbningsfest

Når dørene åbnes for en ny butik, markeres det altid med en imponerende åbningsfest, og åbningen i Juelsminde bliver ingen undtagelse: Kunderne kan se frem til en række begivenheder, konkurrencer, giveaways og en stemning fyldt med glæde.

Den præcise dato for åbningsfesten offentliggøres senere. Hold dig opdateret på www.normal.dk, www.facebook.com/NORMALDanmark og via lokale medier.