Britt Bendixens søn åbner op: Sådan var hendes sidste tid

24/06/2023 11:26

|

Redaktionen

Foto: Britt Bendixen / TV2
Sønnen til ‘Vild med dans’-legenden taler ud om den sidste stund med hans mor.

Mest læste i dag

Tidligere på året måtte danskerne tage afsked med en af underholdningsbranchens ‘grand old ladies’, Britt Bendixen.

I februar, en alder af 81 år, sov ‘Vild med dans’-veteranen still ind, efter kort sygdomsforløb.

Hende og familien blev overoset af kondolencer, rosende ord og kærlige hilsner fra både venner og kolleger gennem årene.

En af de efterladte der måtte vinke farvel til den garvede danselærer og koreograf, var hendes søn, Niclas Bendixen, der i en snak med BILLED-BLADET onsdag aften.

– Det er jo altid trist at miste sin mor. Jeg vil sige, min mor var så gæv en dame… Den måde, hun tog det at dø på, var exceptionel. Jeg håber, jeg selv tager herfra med et lige så lyst sind, fortæller Niclas til mediet.

Ligesom hans mor, arbejder 51-årige Niclas Bendixen som koreograf, og kan også skrive ‘filminstruktør’ på CV’et.

Op mod morens død, var Niclas i fuld gang med arbejdet på hans seneste spillefilm ‘Rom’, der blev optaget i den italienske by af samme navn. Dog nåede han at bruge væsentlig kvalitetstid med Britt, under hendes korte sygdomsforløb inden døden trådte ind.

– Det gik meget hurtigt. Jeg var i Italien, men så kom jeg hjem i weekenderne, og vi nåede at få en masse dejlig tid sammen, slutter sønnen.

Til dagligt er Niclas Bendixen gift med skuespilleren Trine Dyrholm. Mediet mødte ægteparret onsdag aften til gallapremieren på Paprika Steen-filmen ‘Toves værelse’.