Apple udsender vigtig advarsel: Tjek din iPhone nu

19/10/2023 07:32

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Hvis du ejer en iPhone, har Apple en vigtig opdatering, du bør downloade.

Mest læste i dag

Den amerikanske teknologigigant har frigivet en opdatering til deres software, der adresserer to alvorlige sikkerhedsproblemer og løser et bekymrende varmeproblem, der har påvirket visse enheder.

Dette er blevet rapporteret af Mirror.

Når opdateringen er installeret, vil din iPhone være beskyttet mod en angrebstype, der er blevet kategoriseret som en "Zero-day."

Hvis udtrykket "Zero-day" er ukendt for dig, indikerer det, at hackere allerede er opmærksomme på en sårbarhed i systemet og potentielt kan udnytte den til deres fordel. Derfor er det afgørende at installere disse opdateringer så hurtigt som muligt.

Ifølge Mirror har Apple udtalt: "Apple er opmærksom på en rapport, der antyder, at dette problem muligvis allerede er blevet udnyttet mod tidligere iOS-versioner før iOS 16.6."

Ud over at rette disse sikkerhedsproblemer vil iOS 17.0.3 også hjælpe dem, der for nylig har erhvervet en ny iPhone 15, da der har været adskillige klager over enheder, der bliver overophedede, siden denne model blev lanceret for en måned siden. Apple har tidligere meddelt, at en fejl i iOS 17 var årsagen til overophedningen, og denne seneste opdatering sigter mod at eliminere dette problem.

Apple skriver: "Denne opdatering indeholder væsentlige fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer og løser et problem, der kan forårsage unødig varmeudvikling på iPhones."

Hvis du allerede kører iOS 17 på din iPhone, anbefales det stærkt at installere denne opdatering uden unødig forsinkelse. Vær opmærksom på, at opdateringen fylder ca. 500 MB, så det er klogt at udføre den, når du er tilsluttet et Wi-Fi-netværk og har tid tilovers.

Sådan installerer du iOS 17.0.3:

  1. Åbn Indstillinger-appen på din enhed.

  2. Tryk på "Generelt."

  3. Vælg "Softwareopdatering."

  4. Tjek for tilgængeligheden af iOS 17.0.3.

  5. Tryk på "Download og Installer."

Vær forberedt på, at din iPhone bliver nødt til at genstarte som en del af opdateringsprocessen, så sørg for, at du ikke er midt i en vigtig e-mail eller telefonopkald, inden du begynder opdateringen.