Ægtepar med 37 års aldersforskel: Nu skal de være forældre

14/06/2023 22:48

|

Redaktionen

Foto: TikTok/@kingqurannewpage
Her i 2023 bliver to til tre.

Mest læste i dag

Et ægtepar med en aldersforskel på 37 år siger, at de er villige til at bruge op til 1 million kroner på en rugemor, i deres forsøg på at få et barn sammen.

Cheryl på 61 og Quran McCain på 24, som blev gift i september sidste år og bor i Rom, har sagt, at de er meget begejstrede for at byde velkommen til en ny familie medlem.

Det vil være Quran McCains første barn, men dette er ikke Cheryls første gange - hun er allerede mor til syv og bedstemor til 17.

Parret, som mødte hinanden, da Quran McCain kun var 15 år, har nu afsløret, hvor langt de er villige til at gå - herunder at udbetale en formue til kvinden, der skal bære deres barn. Det skriver Mirror.

"Rugemødre koster et sted mellem £6.000-£120.000; vi er heldige, vi har fundet den rugemor, vi har valgt. Babyen ankommer i slutningen af ​​foråret 2023. Dette er ikke Cheryls første barn, hun er mor til syv og bedstemor til 17 - jeg har ingen børn endnu, udover det der er på vej," sagde Quran McCain. 

"En anden baby ville være fantastisk for mig og min familie på denne nye rejse. "Jeg har allerede planlagt at shoppe til babyen, og jeg håber, at vi kan holde en babyshower." og Quran McCain har taget TikTok med storm, hvor parret ofte går viralt, når de deler detaljer fra deres forhold med over 2,3 millioner følgere på deres fælles profil.

"Jeg er ekstremt begejstret, det er noget, jeg altid har ønsket mig, at få en familie med mit livs kærlighed," sagde Quran McCain, som er influencer og OnlyFans-stjerne.

"En anden baby ville være fantastisk for mig og min familie på denne nye rejse. Jeg har allerede planlagt at shoppe til babyen, og jeg håber, at vi kan holde en babyshower," sagde Cheryl.

Foto: TikTok/@kingqurannewpage

Parret delte også en ny video på deres TikTok, som har fået over 285.000 visninger indtil videre.

I klippet gnider Quran McCain sin kones mave, mens ordene "When the flashbacks hit" vises hen over skærmen, hvilket sandsynligvis refererer til deres kommende barn.