37-årig købte syv flasker vin i SuperBrugsen: Ingen opdagede, hvad der egentligt skete

10/06/2024 00:07

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Ingen havde opdaget, hvad der i virkeligheden var sket

Mest læste i dag

I de danske dagligvarebutikker oplever medarbejderne dagligt en bred vifte af begivenheder. Dette spænder fra positive øjeblikke, der bringer smil på deres ansigter, til lejlighedsvis udsættelse for bedrageri eller endda voldelige hændelser.

I slutningen af 2023 udspillede der sig en ekstremt bemærkelsesværdig hændelse i SuperBrugsen i Aakirkeby, hvor en mand formåede at narre systemet og stjæle seks kostbare flasker vin uden at vække mistanke hos personalet.

Dette blev rapporteret af Bornholm.nu.

Denne uge vil sagen blive behandlet for Retten på Bornholm, og anklageskriftet afslører, hvordan manden formåede at snige alle flaskerne forbi medarbejdernes opmærksomhed uden at vække mistanke eller skjule dem.

Den 37-årige mand placerede en flaske hvidvin til en pris af 35 kroner på kassebåndet. Han informerede kassamedarbejderen om, at han havde seks lignende flasker i sin indkøbskurv.

Det viste sig dog, at dette var usandt, og de seks flasker vin i hans kurv var faktisk yderst kostbare, prissat til 449 kroner pr. styk.

Som resultat af denne bedrageriaktion mistede SuperBrugsen 2.484 kroner, begået midt om dagen.

Nu står manden over for at modtage en bøde som straf for sit bedrageri. Desuden skal han erstatte butikkens tab. Dette viser, at forsøget på at spare nogle få kroner i første omgang ikke var det værd på en så uærlig måde.