Søvnekspert afslører: Drik denne magiske drik vinker farvel til snorken for altid

26/10/2023 06:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Denne magiske drik vinker farvel til snorken med et snuptag.

Mest læste i dag

Snorken kan være en forstyrrende plage i mange danske hjem, og dette almindelige, men irriterende problem kan forstyrre søvnen for både den person, der snorker, og deres uheldige partner.

For mange danskere er snorken en vedvarende kilde til søvnproblemer, der påvirker deres daglige liv.

Men der er nu en simpel løsning, som kan give lettelse. En søvnekspert har afsløret en overraskende enkel måde at sige farvel til snorken for evigt: drik mere vand.

Dette råd blev rapporteret af The Mirror.

"Snorken opstår, når vores krop slapper af under søvn, og visse luftveje indsnævres, hvilket resulterer i vibrationer i mund, næse, hals eller tunge. At opretholde tilstrækkelig hydrering kan reducere slimproduktionen i disse områder, hvilket igen kan mindske snorkelyden," forklarer søvneksperten.

De fleste af os får ikke tilstrækkeligt med væske, da vi ofte drikker iskaffe, te og andre velsmagende drikkevarer, der afleder os fra det, der burde være vores primære mål: at forblive velhydreret, påpeger artiklen.

Artiklen understreger også, at det anbefales at drikke mellem 6-8 glas væske om dagen, selvom behovet kan variere afhængigt af faktorer som amning, varmt vejr, sygdom eller fysisk anstrengelse.

Så næste gang du overvejer en kop kaffe eller en sodavand, bør du ikke tøve med at vælge vand, som ikke kun kan forbedre din søvn, men også din generelle sundhed.