Smart trick til alle iPhone-ejere - slå disse 2 indstillinger til for hurtigere opladning

21/11/2023 16:50

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Så behøver man ikke undvære den så længe!

Mest læste i dag

Det kan være temmelig irriterende at observere, hvordan batteriprocentindikatoren på din iPhone langsomt stiger, når du forsøger at oplade den så hurtigt som muligt.

Heldigvis er der et par trin, du kan tage for at fremskynde denne proces og opnå en fuld opladning af din enhed på ingen tid.

Faktisk indebærer en hurtigere iPhone-opladning blot at ændre nogle indstillinger på din telefon.

Hvis du ønsker den hurtigst mulige opladningstid, skal du sikre dig, at din iPhone er indstillet til flytilstand. Denne tilstand begrænser adskillige kernefunktioner på din enhed, såsom Wi-Fi-forbindelse og mobilsignalsearch. Ved midlertidigt at sætte al den strømkrævende aktivitet på pause kan din iPhone dedikere sin energi udelukkende til en hurtigere opladning.

Hvis du stadig ønsker at være tilgængelig

Selvfølgelig vil du måske stadig bruge din enhed under opladningen, eller du vil forblive tilgængelig via Wi-Fi eller mobilservice, hvilket gør flytilstand uegnet. I disse tilfælde bør du aktivere lavenergitilstand.

Denne indstilling mindsker belastningen på din enhed ved at deaktivere ikke-essentielle baggrundsfunktioner og dæmpe skærmens lysstyrke. Det er en fornuftig kompromisløsning, hvis du har behov for at bruge din iPhone under opladningen.

Endnu bedre er det, hvis du har mulighed for det, at aktivere begge indstillinger samtidig for at minimere din iPhones strømforbrug mest muligt.

Er du i tvivl om, hvordan du aktiverer flytilstand eller lavenergitilstand på din iPhone? Herunder finder du en enkel guide til, hvordan du aktiverer disse to indstillinger og låser op for hurtigere iPhone-opladningshastigheder på få sekunder.

Sådan gør du

  1. Åbn Indstillinger

Start Indstillinger-appen.

  1. Aktiver Flytilstand

I Indstillinger-menuen vil du finde et flyikon. Tryk på det for at aktivere flytilstand. Du vil vide, at den er aktiveret, når et lille flylogo vises i øverste højre hjørne af din iPhone-skærm.

  1. Rul ned til Batteri

Hvis du også ønsker at aktivere lavenergitilstand, skal du rulle ned, indtil du ser Batteri-indstillingen i Indstillinger-menuen. Klik for at åbne Batteri-undermenuen.

  1. Aktiver lavenergitilstand

Øverst i Batteri-undermenuen finder du en skifteknappen til lavenergitilstand. Tryk på knappen for at aktivere lavenergitilstand. Dit batterilogo bør nu blive gult for at indikere, at din enhed er i lavenergitilstand.

Kilde: Tom's Guide