Skjulte abonnementer på telefonen kan koste dig dyrt: Sådan finder du dem

04/12/2023 19:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
iPhone-brugere advares om skjulte 'vampyrregninger', der kan tømme bankkontoen.

Mest læste i dag

At holde styr på alle regninger og udgifter kan være en udfordring, og det er ikke altid klart, hvad vi betaler for. Dette gælder især for iPhone-brugere, der måske overser skjulte 'vampyrregninger', der langsomt tømmer bankkontoen.

Uopmærksomhed kan koste dyrt

Mens nogle negligerer deres bankkonto og ignorerer vampyrregningerne, overvåger andre nøje hver bevægelse og identificerer de udgifter, der dræner deres midler. Dette skyldes ofte apps og tjenester på ens iPhone, som man måske ikke er opmærksom på, at man betaler for. Eller også er man måske klar over abonnementer, men synes det er besværligt at annullere dem.

Løsningen er heldigvis enkel

Du behøver ikke fortsætte med at betale for et Apple TV-abonnement, du aldrig bruger, eller et spil, du spillede for seks måneder siden. Det kan være, du har glemt at annullere en gratis prøveperiode. Uanset hvad du betaler for, er det nemt at løse problemet ved at gå ind i 'Indstillinger'-appen på din iPhone.

Sådan finder du dine abonnementer

Klik på dit navn øverst på siden og gå til 'Abonnementer'-fanen. Her kan du hurtigt se alle abonnementer og deres detaljer, inklusive navn, pris, opkrævningshyppighed og næste betalingsdato.

Overvej dine muligheder

Hvis du ikke ønsker at annullere abonnementet, kan du klikke på 'Se alle planer' og overveje at ændre til årlig betaling for at mindske byrden. Hvis du er klar til at stoppe vampyreffekten, er der en tydelig 'Annuller abonnement'-knap nederst.

Modstå fristelsen

Ignorer fristelsen til at beholde et abonnement, du sjældent bruger. Du kan altid genoptage det, hvis det bliver nødvendigt, men at annullere sparer dig for unødvendige omkostninger.

Kilde: LadBible