Medarbejder fra SuperBrugsen havde overset e-boks meddelelse: Vågnede op og blev anholdt

03/12/2023 07:20

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
SuperBrugsen-medarbejderen overså e-boks meddelelsen og det fik konsekvenser.

Mest læste i dag

En bemærkelsesværdig hændelse involverende en souschef i SuperBrugsen og politiet er nu blevet afsløret.

Mads Hansen, souschef i SuperBrugsen, blev en smule overrasket, da han en nat blev vækket og anholdt af politiet kl. 01.30.

Dette rapporterer Sjællandske Nyheder.

Årsagen til episoden var, at Mads Hansen havde overset en besked i e-Boks, hvor han var blevet indkaldt som vidne i en retssag mod en tidligere butikstyv, der tidligere var blevet anholdt i supermarkedet.

Mads blev kontaktet, mens retssagen var i gang, men på det tidspunkt kunne han ikke deltage.

Claus Christensen, Mads Hansens chef, er ikke tilfreds med politiets aggressive tilgang og beskriver, hvordan politibetjente bankede på Mads' dør midt om natten. Han påpeger også, at selvom supermarkedet var den forurettede part, var det Mads, der blev straffet.

En anden interessant detalje er, at den påståede butikstyv heller ikke mødte op til retsmødet.

En anden mødte ikke op

Efter at have tilbragt ti timer i detentionen blev Mads Hansen endelig kørt til retten af to betjente. Claus Christensen udtrykker sin vrede over politiets behandling og finder det stødende, at retssager ofte gennemføres uden tilstedeværelse af de anklagede butikstyve.

Mads Hansen, der var indkaldt som vidne i en sag fra 2021, havde ifølge Claus Christensen glemt retsmødet på grund af det store antal butikstyverier, som SuperBrugsen har været udsat for.

Trods den store utilfredshed fastholder politiet, at det er standardprocedure at pågribe vidner, der ikke møder rettidigt op, og påpeger, at Mads Hansens vidnesbyrd ikke var relateret til butikstyveri.