Personer med dette stjernetegn lyver mest

17/04/2024 21:09

|

Nicolai Busekist

Personer, der har dette stjernetegn, har vist sig at have en tendens til at lyve mere end andre.

Mest læste i dag

Uanset om det er for at berolige sin familie, imponere folkene omkring sig, eller for at undgå potentielle konflikter på kontoret, har vi alle på en eller anden måde forvrænget virkeligheden. Dog er det hos nogle mennesker vane eller en del af deres natur at fortælle løgne.

Personer født under Fiskens tegn mestrer særligt kunsten at lyve. Som kærlighedscoach Nathalie Marcot siger, er dette stjernetegn kendt for at 'arrangere virkeligheden efter behag'. Når virkeligheden skuffer, 'vil de sørge for at forskønne den, da de ønsker, at den skal være lige så smuk som i deres drømme'.

Og det meste af tiden, 'er han sig ikke engang bevidst om det', præciserer hun. Desuden understreger hun, at dette karaktertræk er til stede fra barndommen, og kraftigt påvirket af planeterne.

Faktisk er Fiskens tegn styret af Neptun, som blandt andet symboliserer illusion og løgne, men også af Jupiter, der er den største planet i vores solsystem, som på sin side kan skubbe til overdrevet adfærd.

De, der er født under dette tegn, vil ikke tøve med at skjule sandheden. De går endda så langt, at de fortæller historier, for at tilpasse sig alle situationer og de mennesker, de omgås.

"De er ægte kamæleoner og er dygtige til at sno sig uden om forhindringer," fortsætter Nathalie Marcot, der også er ekspert i indre forbindelse og parforhold. Hun understreger dog om, at dette er generaliseringer, og derfor ikke passer på alle med dette stjernetegn.

For at få en præcis analyse af hver tegns personlighed, skal man tage højde for alle karakteristika i det astrologiske tema. Ascendanten, månen og de andre planeter i fødselstemaet spiller også en rolle, lyder det.

Et andet tegn, der har tendens til at sludre, så snart de får chancen: Tvillingen. Personer født mellem 21. maj og 21. juni er kendt for at være 'gode talere'.

"De kan ikke lade være med at udveksle og forsøge at få andre med på deres side. Og for at nå deres mål, er de klar til alle slags løgne," forklarer eksperten, som har en populær YouTube-kanal.