Hun har en klump sølvpapir liggende i køleskabet: Årsagen genial, men overraskende

22/05/2024 20:46

|

Henrik Rothenbücher

Foto: TikTok
Årsagen er simpelthen for genial til at lade være.

Mest læste i dag

De fleste mennesker opbevarer grøntsager som icebergsalat, agurker og tomater i den dertilindrettede grøntsagsskuffe i køleskabet. 

Det er smart, fordi grøntsagsskuffen ifølge ING er placeret, så man bedst muligt undgår at sprede eventuelle jordbakterier fra grøntsagerne til andre fødevarer i køleskabet, og så sarte grøntsager som for eksempel agurker ikke får frostsskade. 

I modsætning til hvad mange tror, er grøntsagsskuffen dog ikke nødvendigvis indrettet til at holde grøntsager friskere, end hvis man placerede dem andre steder i køleskabet, og netop derfor oplever mange nok, at deres tomater bliver bløde, og deres salat bliver slatten, selvom de placerer grøntsagerne i grøntsagsskuffen. 

Hvis man vil undgå brun og slatten icebergsalat, skal man i stedet ifølge en video, der i øjeblikket går viralt på TikTok, blot gøre brug af lidt sølvpapir. 

Hvis man pakker salathovedet ind i sølvpapir bliver det nemlig angiveligt hverken slattent eller brunt. Det kan faktisk holde sig friskt i flere uger!

Se selv i videoen herunder:

Og hvis salaten alligevel er lidt slatten, når du skal bruge den, så kan den hurtigt gøres sprød igen ved at dyppe den i iskoldt vand.