Uønsket student i studentervogn

29/06/2021 12:02

|

Christina Hansen

Foto: Presse-fotos.dk

Mest læste i dag

Østjyllands Politi blev mandag klokken 14:38 kaldt ud til en studentervogn på Hadstenvej i Laurbjerg. Anmeldelsen skyldtes at en student var gået amok, og var derfor blevet smidt af studentervognen.
Føreren af vognen udpegede den pågældende person til politiet.

Der var tale om en 22-årig mand. Betjentene tog kontakt den manden, og fik manden til at samle sine ting fra vognen, så de resterende studenter kunne køre videre.

Den 22-årige mand var beruset og ifølge Østjyllands Politi også frembrusende i sin adfærd. Han fortalte betjentene at han havde kontaktet sin mor, som ville komme og hente ham. Herefter satte betjene sig ind i patruljevognen igen, for at køre fra stedet.

Da betjene ville køre fra stedet rakte den 22-årige mand en 'langstrakt finger' til dem mens han gik hen mod bilen og kaldte betjentene diverse skælsord. Betjentene valgte at anholde den 22-årige mand på stedet, for at undgå yderligere uønsket adfærd. Han blev sigtet for tiltale mod polititjenestemand og for narkobesiddelse, da der under politiets visitation blev fundet en joint på den 22-årige mand.