Unge overfalder 80-årig med rollator: Politi efterlyser nu hjælpsom mand

17/08/2021 13:42

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Hjælpsom mand efterlyses efter røverisk overfald på Industrivej i Tølløse ved Holbæk

En hjælpsom mand kom torsdag aften klokken cirka 19.45 en 80-årig mand fra Tølløse til undsætning på Industrivej, Tølløse, i nærheden af den gamle silo.

Den 80-årige var blevet overfaldet flere unge mennesker.

Den 80-årige mand havde været på indkøb og gik med sin rollator ad Industrivej, da fire unge mennesker af anden etnisk oprindelse end skandinavisk sparkede til og fjernede rollatoren fra forurettede.

Han faldt omkuld, og liggende på vejen blev han sparket af de unge, som efterfølgende fik udleveret et mindre kontantbeløb, inden de flygtede bl.a. på en knallert.

Den 80-årige råbte på hjælp, hvorefter den hjælpsomme mand kom ham til undsætning.

Mandens identitet er ukendt for både offeret og politiet, hvorfor politiet nu efterlyser ham som vidne i sagen.

Den 80-årige er efterfølgende blevet undersøgt på skadestuen og havde pådraget sig p.t. mindre alvorlige skader som følge af efter overfaldet.

Politiet vil gerne i kontakt med den hjælpsomme mand, som offeret ikke har kunnet beskrive nærmere i forbindelse med en afhøring til sagen.

Oplysninger, der kan være med til at identificere manden, bedes givet til Lokal efterforskning på Holbæk politistation via tlf. 114.

Endvidere vil politiet også gerne have oplysninger om de unge mistænkte, så de kan blive identificeret og afhørt til sagen.