Politi massivt til stede: Flere anholdelser efter uro

20/01/2021 12:05

|

Lukas Jepsen

Foto; Presse-fotos.dk

Mest læste i dag

Politiet har tirsdag aften og natten til onsdag været massivt til stede i det vestlige Aarhus, efter flere anmeldelser om uro i området.

Det er ikke til at vide præcist hvad der er foregået i går aftes og natten til i dag i det vestlige Aarhus, men et eller andet er der hvert fald sket.

Politiet har været talstærkt til stede i området efter flere anmeldelser om uro, og der er da også blevet foretaget anholdelser i løbet af natten, selvom politiet i øjeblikket ikke ønsker at oplyse hvor mange det drejer sig om.

Ifølge TV 2 Østjylland har politiet i deres aktioner i nat, der indebærer både anholdelser og ransagninger, fundet knive, pebersprays og sågar en pistol.

”Der har været flere episoder med uro i det vestlige Aarhus i løbet af natten. Derfor har vi også haft mange betjente og patruljer i området,” – Lyder det fra pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, Jakob Christiansen til TV 2 Østjylland.

Selvom det har været tydeligt at politi i tungt udstyr har patruljeret området hele natten, ønsker politiet altså ikke at dele særligt mange oplysninger om hvad der er sket, men Jakob Christiansen kan dog forsikre borgerne i området om, at der dagen i gennem vil være patruljer i området, så borgere kan føle sig sikre. Han fortæller desuden at området skulle være roligt igen nu.