Politi efterlyser vidner: Røveri forsøg på banegård

10/11/2021 14:28

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Klokken 09.37 tirsdag henvendte en 57-årig mand fra Kalundborg sig til politiet for at efteranmelde et røveriforsøg mandag aften.

Han var af andre blevet gjort opmærksom på et tilsvarende røveriforsøg på Bredekildevej i Kalundborg mandag aften, hvorfor han nu også gerne ville anmelde, hvad han havde været udsat for på busholdepladsen på Banegårdspladsen.

Den 57-årige havde mandag aften kl. ca. 22.50 ventet på en bus, da en lettere maskeret og mørkklædt mand pludselig dukker op fra perronområdet på togstationen.

Manden truede først den 57-årige verbalt til at udlever nogle penge, hvilket offeret nægtede.

Manden fremtog nu en pistollignende genstand og truede igen offeret til at udlevere nogle penge.

Den 57-årige nægtede igen og gik væk til et mere befærdet området, hvorefter røveren med uforrettet sag i retning mod perronen på togstationen.

Den delvist maskerede røver blev beskrevet som:
En mørklødet mand,
I slutningen af 20-erne,
Ca. 175 cm høj og var iført mørkt tøj.
Han talte gebrokkent dansk under røveriforsøget over for den 57-årige, der slap fysisk uskadt fra sagen.

Politiet vurderer på nuværende tidspunkt, at både denne anmeldelse og anmeldelsen om røveriforsøget mod parret på Bredekildevej, Kalundborg, nogle minutter tidligere kan være blevet begået af den samme mand.

Derfor vil politiet gerne i kontakt med personer, der har været i området ved Kalundborg togstation og busholdepladsen mandag aften, for at kunne afhøre dem som vidner om deres observationer i området.

Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.