Narkokørsel og narkofund

30/06/2021 12:26

|

Christina Hansen

Foto: Arkiv - Presse-foto.dk

Mest læste i dag

Tirsdag aften klokken 21:20 kørte en patrulje forbi en parkeringsplads i Roskilde, ved parkeringspladsen holdt nogle biler, som politiet blev enige om at ville kontrollere, det oplyser Midt-og Vestsjællands politi i døgnrapporten.

Ved en P-plads ved Haveforeningen Hvilen i Trekroner i Roskilde, holdt en række biler.

En patruljevogn, med to betjente besluttede at ville kontrollere bilerne. De tilkaldte ydermere en patruljevogn for at assistere kontrollen af bilerne.

Patruljevognen som skulle assistere standsede en bil, som netop var på vej væk fra parkeringspladsen.

I den bil sad en 28-årig mand, uden fast bopæl. Manden var kraftig påvirket af narko oplyser Midt og Vestsjællandspoliti.

Udover narkopåvirkningen var den 28-årige mand frakendt førerretten. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel i frakendelsestiden og taget med til en blodprøveudtagelse. 

Politiet fik ransaget bilen, og her fandt betjentene 10,5 ml GHB, en ulovlig kniv og det blev den 28-årige sigtet for at være i besiddelse af.

I bilen var også en 29-årig mand fra Bagsværd med som passager. På ham fandt politiet 0,41 gram kokain og han blev ligeledes sigtet for narkobesiddelse.

Den 28-årige mand havde taget bilen uden tilladelse, og han fik derfor også en sigtelse for brugstyveri. Bilen blev efterfølgende udleveret til rette ejer.

Den 28-årige blev afhørt og efterfølgende løsladt.